Kada su u pitanju jesenji outfiti sigurni smo da vam belo neće biti prvi izbor iz praktičnih razloga, pogotovo kada je napolju loše vreme.

Zapravo, mnogi će belu boju nosti uglavnom leti, ali ne i Tamara Kalinić koja je još jednom pomerila modne granice više nego sjajnim izdanjem.

Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u heklanom džemperu sa neobičnom kragnom i trapez belim pantalonama, a sve je uparila bež tašnom sa zlatnim lancem i retro kaišem sa kopčom od prljavog zlata.

Poseban šmek outfitu dala je i trendi frizura sa kikicama i decentan nakit što je celokupnoj slici dalo dodatnu draž.

Naravno, kao i uvek, komplimenti su se samo ređali, a pratioci su bili puni hvale za ovo izdanje.

"Prelepa", "Kako je dobar kombo", "Bolje si stilizovana od većine selebritija", "San snova"... samo su neke od rečenica koje su se mogle pročitati ispod fotografija.

Naša influenserka je još jednom opravdala titulu jedne od najstilizovanijih, a kako su se heklani komadi vratili na velika vrata, dala je sjajan predlog kako ih možete kombinovati čak i tokom hladnih zimskih dana.

U poslednje vreme Tamara je oduševila modnim izdanjima, a o njenim outfitima sa Nedelja mode ne prestaje da se priča. Jedno je sigurno, ukoliko vam nestane inspiracije, potražite je u galeriji ispod, gde možete naći neke od njenih najupečatljivij outfita.

Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, Sebastien Fremont / Starface / Profimedia Modni izbori Tamare Kalinić