Navikli smo da nas Tamara Kalinić redovno oduševljava svojim modnim odabirima, ali sada je otišla korak dalje.

Nakon što je okačila fotografiju na kojoj pozira u predivnoj svetlucavoj "goloj haljini" obožavatelji su saglasni - ovo je možda i njeno najlepše izdanje sa Nedelje mode u Parizu.

Gole haljine ove godine definitivno dominiraju crvenim tepihom. Nosile su ih Megan Foks, Hejli Biber i mnoge druge velike zvezde, te ne čudi što se i naša najpoznatija influenserka odlučila za ovako jedno smelo izdanje.

Inače, haljinu potpisuje "Santa brands" koji su poznati po tome što slave različitost, te su njihove modele do sada nosile devojke različitih tipova građe zbog čega imaju mnogo poklonika širom sveta.

Tamara je celokupan look upotpunila srebrnim sandalama sa tankim kaiševima i jednostavnom ogrlicom sa privescima, dok su šminka i frizura bili svedeni.

Malo je reći da su njeni pratioci bili oduševljeni izdanjem, te je za manje od 2 sata već imala preko 23.400 lajkova.

"Predivna", "Bože, koliko je lepa haljina", "Nikad nisi bila lepša", "Šah-Mat za sva izdanja do sad", "Tamara, ovo je tvoje najlepše izdanje".. samo su neki od komplimenata koji su se mogli pročitati u komentarima.

Bilo kako bilo, ne sumnjamo da će nas influenserka i u budućnosti iznenaditi toaletama zbog kojih opravdano nosi titulu trendseterke, a neke od njenih najlepših izdanja u poslednjih par meseci možete videti u galeriji ispod:

Instagram Najlepše haljine Tamare Kalinić