Kolekcija "Ready to Wear" brenda Miu Miu za jesen / zimu 2021/2022. godinu obiluje pomalo ekscentričnim, ali toplim odevnim komadima koji su privlačili mnogo pažnje početkom ove godine kada su prvi puta predstavljeni javnosti.

Bilo je tu zanimljivih modela pantalona, haljina i suknji, ali i modnih dodataka – od kapa na vezivanje ispod brade do dlakavih predimenzioniranih čizmica kojima nije odolela ni naša najuspešnija influenserka Tamara Kalinić.

Miu Miu duboke čizme od veštačkog krzna bile jedan od mamaca za poglede u editorijalu koje je snimljen za septembarski broj američkog časopisa Elle s Kendal Džener u glavnoj ulozi, ali i među odvažnim street style kombinacijama na nedavno održano Nedelji mode u Parizu na kojem su predstavljeni noviteti za proleće/leto 2022. godine.

tamara kalinic u miu miu cizmama
Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uoči predstavljanja nove Miu Miu kolekcije u Parizu, slavne zvanice na događaju zasenila je Tamara Kalinić, koja je nosila neobičan model s potpisom ovog luksuznog italijanskog brenda.

Predimenzionirane čizme od veštačkog krzna čija je cena 1,780 evra u drugi su plan bacile i braon mini haljinu iz iste Miu Miu kolekcije. Do izražaja nije došla niti minijaturna torbica koju je Tamara nosila uz ovo izdanje, uprkos njenoj jarko žutoj boji.

Tamara Kalinić živi na relaciji London-Pariz i rado je viđena na važnim modnim događajima. U Parizu je ispratila mnoge revije poznatih dizajnera u kombinacijama s potpisom Diora, Louisa Vuittona, Miu Miu i mnogim drugim...

Pre Pariza, Tamara je prisustvovala Nedelji mode u Milanu, a njena izdanja sa modnih dešavanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Sebastien Fremont / Starface / Profimedia, Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia Tamara Kalinić