Nakon silnih uspona i padova problematični komičar Pit Dejvidson konačno je spreman da se skrasi.

Naime, kako prenose strani mediji, želi da se preseli u Veliku Britaniju kako bi provodio što više vremena sa svojom devojkom, zvezdom serije "Bridgerton", Fibi Dinevor.

Par već nekoliko meseci uživa u skladnoj romansi, a nedavno su viđeni zajedno na Vimbldonu gde su sve vreme razmenjivali nežnosti.

I iako su mnogi bili šokirani kada je otkriveno da se sa njim viđa lepa Fibi, jer niko nije mogao očekivati da će joj neko takav ukrasti srce, zaljubljeni golupčići ne haju za negativne komenentare i uživaju u svojoj ljubavi.

pit i fibi razmenjivali su neznosti pred svima na vimbldonu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je Dejvidson, poznat po veridbi sa Arijanom Grande i vezi sa Kajom Gerber, ćerkom super-modela Sindi Kraford, uveliko u potrazi za savršenim prstenom, a svojim prijateljima je poverio da je fibi ljubav njegovog života.

Podsetimo, Pitu je Fibi zapala za oko nakon što je video scene seksa u hit-seriji. "Tada mu se dopala, i pao je na nju", izjavio izvor blizak kontroverznom komičaru.

"Ona je potpuno njegov tip. Izgleda kao mladolika, nevina lepotica. Svi smo se šalili s njim zbog škakljivih scena seksa i on je priznao da su njemu bile seksi. Gledao je celu seriju i rekao da oseća da je njegova sudbina da upozna Fibi", rekla tada osoba bliska Dejvidsonu.

pit dejvidson ifibi dinevor prvi put su uslikani u aprilu
CLICK NEWS AND MEDIA / SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

O vezi Dejvidsona i Dinevor šuškalo se još od aprila, kada su prvi put uslikani zajedno, a ovo ne bi bio prvi put da komičar uleće u brze veridbe, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Arijanu zaprosio nakon samo sedam dana veze.

Bilo kako bilo, čini se da je glumica zaista uspela da ga smiri, čim je spreman na ovako veliki korak kao što je preseljenje, a da li će zaista do veridbe i doći ostaje da vidimo u narednom periodu.