Od kada se udala, pevačicu Arijanu Grande ne možemo videti nigde. Upućeni kažu da uživa u ljubavi sa svojim suprugom, agentnom nekretnina Daltonom Gomezom, te da je nakon svih dešavanja proteklih godina fokusirana isključivo na svoju sreću.

Doduše, s vremena na vreme, pevačica "počasti" pratioce fotografijama na kojima je sa svojim novim mužem, ali i kadrovima sa nastupa i sa gostovanja po emisijima. Ipak, ni Arijanu ni Daltona do sad u javnosti nismo mogli videti nigde.

Sada su ih paparaci prvi put uslikali od tajnog venčanja u maju, a 28-ogodišnja muzička diva i tri godine mlađi agent nekretninama su se potpuno "zamaskirani" zabavljali u jednom zabavnom parku, i zaista možemo reći da su bili neprepoznatljivi.

arijana grande i dalton gomez
The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pevačica se udala 15. maja u tajnosti na intimnoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo svega dvadesetak ljudi. 27-ogodišnjakinja je rekla "da" dve godine mlađem agentu u njihovom domu u kalifornijskom Montesitu.

"Svadba je bila mala i intimna, sa manje od 20 ljudi. Par i njihove porodice ne mogu biti srećniji", rekao je Arijanin predstavnik za štampu za magazin People.

U prošlosti, pevačica je bila u vezama sa više nego problematičnim momcima. Mek Miler, za koga su tvrdili da je bio njena prva velika ljubav, uprkos tome što je bio perspektivan i veoma talentovan reper, pronađen je mrtav nakon što se predozirao, a pevačica je njegovu smrt teško podnela.

arijana i mak miler nekad
pritnscreen/instagram 

Utehu je pronašla u problematičnom komičaru Pitu Dejvidsonu sa kojim se verila nakon samo nedelju dana veze. Međutim, veza je okončana nekoliko meseci kasnije jer se za Arijanu sve veoma brzo odvijalo. Arijana se zabavljala i sa Grejemom Filipsom, Džordanom Viskomijem, Big Šonom i drugima.

Vezu sa Daltonom obelodanila je u spotu koji je snimila sa Džastinom Biberom, a biznismen ju je verio nakon samo 9 meseci veze. Zbližili su se tokom karantina koji su proveli zajedno u Njujorku. On se nakon toga vratio zbog posla u Los Anđeles, a pevačica je otišla tamo sa njim i kupili su nekadašnju vilu voditeljke Elen Dedženeris u kojoj su otpočeli zajednički život.

Za sada se ne zna da li je par priželjkivao takvo venčanje, ili su sve isplanirali na brzinu. Neki izvori tvrde da im je to bio slobodni vikend te više nisu želeli da čekaju, ali i da su oboje od početka želeli intimnu ceremoniju. Kako god bilo, mladi par ne skriva sreću.

"Nije bilo nikakvog preterivanja. Arijana je htela da bude što jednostavnije. Samo su želeli taj trenutak za sebe i da njihove porodice i prijatelji budu sa njima", rekao je tada izvor blizak paru.

Arijana je blistala u Vera Wang venčanici, i kao i obično, imala je jaču šminku na kapcima, i kratki veo, a venčanica je na gornjem delu izgledala poput korseta i imala otvorena leđa. Kada je u pitanju dekoracija, cveće je visilo sa plafona, a svuda su bile velike sveće, dok je vrt vile bio prepun lampica.