Taman smo pomislili da je problematični komičar Pit Dejvidson konačno našao "onu pravu", međutim, i ova veza završila se raskidom.

Do pre samo nekoliko dana svetski mediji brujali su o njegovoj ljubavi sa Fibi Dinevor, zvezdom hit - serije "Bridgerton", a sada mlada glumica uživa sa prijateljicom na krstarenju, daleko od Dejvidsona.

Raskid je usledio, kako prenose strani mediji, jer par nije mogao da izdrži vezu na daljinu, iako je Pit zbog lepe Fibi navodno bio spreman i da se preseli u Veliku Britaniju.

Međutim, Fibi nije želela da menja svoj život zbog nje, i smatrala je da to nije fer ni prema jednoj strani, te je ona ta koja je donela odluku o raskidu.

Problematični zavodnik je pripremao i prosidbu u tajnosti, a sada je, po rečima njegovih prijatelja u potpunom rastrojstvu.

pit dejvidson i fibi dinevor
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je na Fibi "pao" nakon što je odgledao njene seksi scene u seriji, zaista je mislio da mu je sreća konačno osmehnula i da je našao pravu ženu za sebe.

Fibi je odmah nakon raskida otputovala sa prijateljima na krstarenje, a ako je suditi po fokama, provela se više nego dobro, što možete videti u galeriji ispod.

printscreen/instagram Fibi Dinevor na krstarenju posle raskida sa Pitom Dejvidsonom

Zbog toga su je mnogi prozvali bezdušnom.

Inače, poslednji put kada je par viđen zajedno bio je na ovogodišnjem Vimbldonu, a tada ništa nije ukazivalo da će doći do raskida. Razmenjivali su neđnosti pred svima i delovali zaljubljenije nego ikad.

fibi dinevor i pit dejvidson na vimbldonu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Da li je ovo zaista kraj romanse, ili će ipak dati svojoj ljubavi dati drugu šansu, ostaje da vidimo.