Nedavno se pojavila informacija da je Kim Kardašijan pronašla novog dečka.

Priče su počela da kruže nakon što su se na internetu pojavile fotografije na kojima se drži za ruke sa problematičnim komičarem i zavodnikom slavnih lepotica Pitom Dejvidsonom.

kim kardasijan
Instagram 

On joj je inače bio jedan od partnera u nekim skečevima u "Saturday Night Live" gde se nedavno oprobala kao voditeljka.

Devidson je poznat javnosti i po vezama sa Arijanom Grande, Kajom Gerber, ali i Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton" u koju se navodno zaljubio nakon što je video njene seksi scene.

Iako su mnogi pomislili da je Kim krenula stopama svoje sestre Kortni, te da će i sama izabrati rokera za sledećeg partnera, ona je demantovala da je za Pita vezuje išta više od prijateljstva.

Ipak, najnovija zajednička fotografija definitivno govori suprotno. Pit je proslavio 28. rođendan a slavlje je uveličao prisustvom Kim Kardašijan.

Osim toga, Kim i Pit su pozirali u istim pidžamama i čini se da je poznati par prisniji nego ikad.

pit dejvidson
youtube printscreen 

Društvo im je pravila ko drugi nego Kris Džener, a zbog ove fotografije ponovo su počeli da se nižu komentari da ovaj par sigurno ima nešto više od prijateljstva.

"Pa zajedno su, ovo je dokaz", "Pogledajte kako Kim sedi uz njega, prisni su", "Zašto je baš sa njom proslavio rođendan? Definitivno je on njen novi dečko", "Nose iste pidžame, prelepi su", glasili su samo neki od komentara.