Nedavno se pojavila informacija da je Kim Kardašijan pronašla novog dečka.

Priče su počela da kruže nakon što su se na internetu pojavile fotografije na kojima se drži za ruke sa problematičnim komičarem i zavodnikom slavnih lepotica Pitom Dejvidsonom.

On joj je inače bio jedan od partnera u nekim skečevima u "Saturday Night Live" gde se nedavno oprobala kao voditeljka.

Devidson je poznat javnosti i po vezama sa Arijanom Grande, Kajom Gerber, ali i Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton" u koju se navodno zaljubio nakon što je video njene seksi scene.

kim kardasijan i pit dejvidson
youtube printscreen 

Njih dvoje su do skora bili zajedno, a komičar je čak i govorio da je ona "ta", te planirao venčanje i decu, ali glumica je ipak stavila tačku.

Zato su mnogi i bili iznenađeni kada su ih videli zajedno u tematskom luna parku. Iako su mnogi pomislili da je Kim krenula stopama svoje sestre Kortni, te da će i sama izabrati rokera za sledećeg partnera, ona je demantovala da je za Pita vezuje išta više od prijateljstva.

kim kardasijan i pit dejvidson
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, kako stvari stoje, iako ga je "frendzonovala" Pit je i dalje ubeđen da ima šanse kod nje, a razlog je krajnje bizaran.

On smatra da bi bio idealan partner jer "obožava pažnju", tvrdi blizak izvor.

"Hajde to da postavimo ovako, Pit voli da izlazi sa super poznatim ljudima. Voli pažnju i da ga fotografi jure. Trenutno, novinari kampuju ispred njegove kuće na Stejten Ajlendu, nadajući se da će ga uhvatiti sa Kim, i njemu se to dopada", rekao je insajder za Radar.

kim kardasijan
Splash News / Splash / Profimedia 

Njegov jedini problem je, kako kaže, to što Kim ne želi da izlazi sa njim.

Samo toliko, rekao bi neko, ali ko zna, ako bude dovoljno uporan, možda i uspe da je obrlati. Uostalom, uspevalo mu je i ranije, zar ne?