Bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan, 47-godišnja Larsa Pipen, pre nekoliko meseci je prošla je kroz pravi medijski kao i linč javnosti kada se saznalo da se viđa s mladim NBA košarkašem Malikom Bislijem, koji je zbog nje ostavio suprugu Montanu i njihovo malo dete.

Naime, 24-godišnja Monatana je tada tvrdila kako je s detetom morala da napusti porodični dom u roku od deset dana, a onda je Bisli osporio očinstvo od svoga sina i navodno napravio DNK test kako bi saznao da li je biološki otac malog Makaija.

Uz to, plaćao joj je duplu manju alimentaciju nego što je tražila.

larsa pipien i malik basli
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tada su Larsu na društvenim mrežama nazivali raznim pogrdnim imenima jer je uništila tuđi brak, ali ona se na to nije obazirala.

"S koliko si igrača bila? Priznaj!", "Zašto to radiš Skotiju?", "Mesto ti je na ulici", "Nisi mogla da nađeš nekoga ko je slobodan?", "Uništila si jednu porodicu", bili su samo neki od komentara, a važno je istaći da je tada Larsa i dalje bila u zakonitom braku s NBA zvezdom, Skotijem Pipenom.

Iako je još 2016. godine bivši košarkaš predao papire za razvod, ne zna se da li je proces priveden kraju, ali jasno je kao dan da ih već godinama ne veže ništa više osim zajedničke dece.

larsa i skoti pipen
SMG / Zuma Press / Profimedia 

A onda je Larsa pala na njegovog mlađeg kolegu, a činjenica da je od njega starija 22 godine, još je dovoljno potstaklo javnost da o novom tadašnjem paru piše negativno. Nakon svih zavrzlama, postalo je jasno da su raskinuli, a razlog je navodno bila fizička udaljenost.

"Larsa i Malik više nisu zajedno. Stvari su postale komplikovane zbog putovanja. I dalje komuniciraju, ali nisu zajedno", rekao je tada izvor za portal E!.

larsa pipen
Instagram 

Sada su najpoznatiju preljubnicu uslikali s misterioznim muškarcem na košarkaškoj utakmici gde su se sukobili Lejkersi i Hornetsi, a Larsa nije skidala osmieh s lica.

Da li se to bivša Skotijeva supruga ponovo zaljubila, vreme će pokazati, ali barem ovoga puta javnost i dalje ne zna o kome se radi.

larsa pipen
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Larsa je nedavno otkrila zašto su se Kim i ona razdvojile nekon što su se godinama neprestano družile.

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj poridici i uverio ih u nešto što nema veze sa istinom. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak s Kim", izjavila je Larsa i dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u kasne noćne sate.

"Znao je da me zove u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će nazvati kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo", otkrila je tada.

U galeriji u nastaku teksta pogledajte kako je Larsa izgledala nekad, a kako danas, i koliko je zapravo operacijama pokušala da liči na bivšu drugaricu Kim Kardašijan:

Instagram Larsa Pipen