"Šljive" na vratu ili "ljubavne ugrize" pre bismo očekivali u vezi Kortni Kardašijan i Travisa Barkera, s obzirom da im ovako nešto nije strano, ali ne i od Kim koja je, barem do sada, bila ona koja je "smernija" u vezama, kada je javno pokazivanje emocija u pitanju.

Međutim, stvari su se očigledno promenile.

Ako je suditi po novim fotografijama, Kim i njen novi dečko malo su se "zaneli" u naletu strasti, te se na vratu komičara jasno mogu videti "ljubavne" masnice.

Paparaci su ih uslikali dok su bili u romantičnom izlasku, a par sve vreme nije skidao osmeh sa lica. Zbog svega prozivke na mrežama nisu izostale, a mnogi pišu da je sad "došao red na Kim da se ponaša kao zaljubljena tinejdžerka". 

"Lepo je videti je srećnu", "Kim se podmladila", "Pobogu, majka si, ovo nije kul ni kad imaš 17", "Šta vidi u njemu", "Ovamo drugovi, pa onda šljive na vratu"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na mrežama.


Zanimljivo je i da je do skoro Kim govorila da je sa Pitom isključivo u prijateljskoj vezi. Međutim, nije dugo prošlo pre nego što su obožavatelji povezali dva i dva i "snimili" komičara kako na objavama Kardašijanke, tako i na fotografijama i snimcima Kris Džener.

kim kardasijan i pit dejvidson
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedugo potom uslikani su kako se drže za ruke, što je u neku ruku potvrdilo glasine da su zajedno.

Podsetimo, iskre između Kim i Pita su proradile na snimanju "Saturday Night Live-a", nakon čega su nastavili druženje i uplovili u romansu. Kardašijanka navodno ne želi da žuri sa ovim odnosom, ali po novim fotkama ne bi se reklo da je tako.

kim kardasijan pit dejvidson
youtube printscreen 

Kada je Dejvidson u pitanju, do skoro se zabavljao sa zvezdom serije Bridgerton, nakon čega je uplovio u romansu sa Kim, iako do sada nije javno komentarisao išta vezano za to, a u galeriji ispod pogledajte sa kojim je sve lepoticama bio pre nego što će ući u vezu sa slavnom Kardašijankom.

pritnscreen/instagram Sve devojke Pita Dejvidsona