Kortni Kardašijan (42) i Travis Barker (45) trenutno su jedan od najpoznatijih parova, a njihovo ponašanje i bizarni izlivi ljubavi svakodnevno pune medijske stupce.

Zapravo, mnogi su mišljenja da se u većini situacija ponašaju kao tinejdžeri koje "rade" hormoni, nego kao odrasli ljudi koji bi, ako ništa, trebalo da znaju da bi neke stvari ipak trebalo ostaviti za spavaću sobu.

Da ne znaju ni za meru, ni za red, pokazali su na venčanju kod Barkerovog prijatelja Sajmona Haka, gde su nastale prilično nepristojne fotografije i snimci koji više priliče sajtovima za odrasle.

kortni kardasijan travis barker
Instagram 

Na fotografijama se vide Kortni i Travis u naletima strasti - on ju je ljubio i mazio po grudima, a Kortni mu je sedela u krilu, ljubila po telu i bukvalno se "trljala" o njegovo međunožje. Jedan od snimaka prikazuje i momenat u kom rijaliti zvezda poskakuje gore i dole u Barkerovom krilu.

travis barker kortni kardasijan
Instagram 

Sve je postalo još vrelije i razuzdanije kada je prošla ponoć jer je nastupio Travisov rođendan, a Kortni je tada otišla korak dalje i bila još izazovnija.

Naravno, od momenta kada su snimci preplavili mreže, korisnici su imali i te kako šta da kažu.

kortni kardasijan travis barker
Instagram 

"Ovo postaje bizarna igra, a ne veza", "Ovo je đubre, to nije ljubav, to je patetična potreba za pažnjom i potvrđivanjem veze", "Oboje se ponašaju gnusno", "Oni definitivno prave predstavu od svoje veze", "Pogrešno i sramotno na tako mnogo nivoa", "Da se neko ovako ponaša na mom venčanju, rekao bih mu da ode", "Koliko god da ste zaljubljeni i puni požude, ne ponaša se ovako u javnosti, posebno ne na venčanju. To je nepoštovanje i nepristojno je prema onima oko vas. Još gore je što oboje imaju decu", samo su neki od hiljade komentara.

kortni kardasijan travis barker
Instagram 

Proslavljena 42-godišnjakinja je svom vereniku čestitala i rođendan na Instagramu kratkom, ali slatkom porukom. "Prokleto te volim više od ičega. Ti si moje omiljeno sve. Srećan rođendan mojoj bebi", napisala je najstarija sestra Kardašijan uz niz zajedničkih fotografija.

kortni kardasijan travis barker
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja početkom godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni. Ona je otkako je uplovila u vezu sa bubnjarem čak promenila i stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžu. No, spekuliše se i da je tek uz njegovu ljubav i podršku pronašla i iskazala pravu sebe.

kortni kardasijan travis barker
Profimedia 

Istina je da Kortni ne krije koliko je zaljubljena u Barkera, a čak mu je to svojevremeno pokazala tako što mu je na ruci istetovirala "Volim te". Takođe poseduje i epruvetu sa njegovom krvlju sa inicijalima, dok bubnjar poseduje sveću koju je nazvao "Ovo miriše kao Kortnin orgazam".

Kortni i Travis su svoju ljubav krunisali i veridbom 17. oktobra u Kaliforniji, a muzičar ju je zaprosio na plaži, dok su bile okruženi hiljadama crvenih ruža i svećama, a poklonio joj je prsten sa dijamantom od 12 karata, vredan više od milion dolara, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi