Kortni Kardašijan (42) i Travis Barker (45) trenutno su jedan od najpoznatijih parova, a svoju su vezu tokom vikenda podiglina novi nivo.

Kardašijanki je ovo prva veridba, iako je bila u dugogodišnjoj vezi sa Skotom Disikom (38), s kojim ima i troje dece.

Jedinstveni dijamantski prsten navodno je dizajniran uz asistenciju njenog verenika Travisa, za koji stručnjaci procenjuju da vredi milion dolara. Pojedini su na osnovu izgleda prstena procenili da je njegova vrednost i više od toga.

- Travis i ja smo zajedno radili na dizajnu prstena, on je bio veliki deo procesa - otkrila je poznata dizajnerka nakita Lorejn Švarc za People.

Instagram Kortni Kardašijan sa novim suprugom.

Inače, Kortni nije prva Kardašijanka kojoj je Lorejn dizajnirala verenički prsten. Pre nje čak dva je dobila njena sestra Kim Kardašijan(40). Prvi je dobila od Krisa Humfrisa (36), a drugi od Kanjea Vesta (44).

Kim je objavila i snimak na Instagramu na kojem je posebno zumirala specijalan šestrokaratni dijamantski prsten svoje sestre!

prsten kortni kardasijan
Instagram 

Kortni i Travis su se verili na zalasku sunca na kalifornijskoj plaži, a trenutak su zabeležile kamere novog šoua porodice Kardašijan koji snimaju, pa će obožavaoci uskoro moći da vide sve iz prve ruke.

Cela porodica je zajedno proslavila veridbu, a svi su presrećni i odobravaju ljubavnike osim Kortninog bivšeg, Skota, kao i Travisove bivše koja tvrdi da ju je bubnjar dok su još bili u vezi varao sa Kim Kardašijan.