Prema pisanju stranih medija, Amelija Hamlin prekinula je ljubavnu vezu s 18 godina starijim Skotom Disikom, i to nakon 11 meseci ljubavi.

20-godišnja Amelija i 38-godišnji Scot u vezi su bili od oktobra prošle godine, ali čini se kako je mlađana manekenka odlučila da svemu dođe kraj, i to nakon njegovog ispada vezanog za bivšu suprugu.

"Amelija je bila ta koja je okončala stvari", potvrdio je njoj blizak izvor za Us Weekly, dok druga strana tvrdi da je Skot bio taj koji je želeo da prekine jer ne vidi zajedničku budućnost s 18 godina mlađom ženom i ne želi više gubi vreme.

amelija hamlin i skot disik
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dogodilo se to samo nedelju nakon što su razotkrivene Skotove ružne poruke o bivšoj supruzi Kortni Kardašija, a koje je objavio njen bivši dečko Junes Bendžamin.

Čini se da Skot nije najbolje prihvatio novu vezu svoje bivše s bubnjarom Travisom Barkerom, a naročito nakon što su svet obišle vruće fotografije na kojima ovaj novi par razmenjuje nežnosti u Italiji.

"Je li ova dvojka dobro!???? Brate, šta bi ovo trebalo da znači? Usred Italije?", upitao je Skot Junesa u poruci uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj Kortni strastveno ljubi Travisa.

Povodom njihovog raskida oglasila se Ameilijina majka Lisa Rina piznata rijaliti zvezda. Rina nikada nije krila da ne podržava vezu svoje ćerke sa 18 godina starikom Disikom.

Instagram, IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Amelija Hamlin veliku pažnju privlači atraktivnim izgledom

"Ne znam šta je moj ćerka očekivala? Njoj je 20, a njemu 37 godina i ima troje dece, naravno da sam znala da će do ovoga doći", izjavila je Rina gostijući u jednoj emisiji.

Time je potvrdila navode o raskidu veze ćerke Amelije i Skota za koju su mnogi prognozirali da neće dugo potrajati, upravo zbog prevelike razlike u godinama.