Da li je Pit Dejvidson beznadežni romantik ili potpuno lud, nikome nije jasno. Jer kako drugačije objasniti to što svaku svoju izabranicu veri nakon samo nekoliko nedelja veze?!

To je bio slučaj i sa Arijanom Grande - nakon 2 nedelje, pa čak i sa poslednjom devojkom, zvezdom Bridgertona, Fibi Dinevor, koju je verio nakon 2 meseca veze.

Sada, kada je njegova romansa sa Kim Kardašijan konačno potvrđena, a par uslikan u izlascima gde su se romantično držali za ruke, šuška se da ponovo pravi istu grešku koja ga je i koštala raskida u prethodnim odnosima.

Iako je jasno da su među njima strasti uzavrele, a Kim uslikana kako se u rane jutarnje sate iskrada iz njegovog stana u Njujorku, njihovi obožavatelji saglasni su da je za brak rano.

Pit Dejvidson navodno planira da zaprosi Kim Kardašijan.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pa Kardašijanka još uvek nije ni finalizirala razvod, ako ćemo iskreno.

Ipak, to problematičnog komičara nije omelo da se da u kupovinu nakita za svoju dragu, a kako izvori tvrde za strane medije, među božićnim iznenađenjima je i prsten. Dejvidson se navodno osigurao - ako kaže ne, pretvoriće sve u dobru zabavu, i kazati da se samo šalio, a ukoliko pristane, što su male šanse, naravno, njegovoj sreći neće biti kraja.

Pit Dejvidson uslikan je u kupovini nakita za Kim Kardašijan.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Dejvidson je otišao u šoping u Rolls-Royce automobilu koji pripada Kim, zbog čega su neki otišli i tako daleko da pričaju da je "muška sponzoruša".

Drugi pak tvrde da je komičar "zaljubljen u ljubav, a ne u osobu sa kojom je", kao i da bi "trebalo da potraži pomoć stručnjaka".

"Druže, da nisi malo poranio", "Šta je sa ovim čovekom", "Okej ako joj kupuje nakit, ali verenički prsten? Prerano je!", "Još nije naučio lekciju. Sad će ga i Kim šutnuti, kao i svaka", "Zreo je za psihijatra", "Ovo nije normalno ako planira da je zaprosi", "Pit se zaneo u nameri da se bogato uda"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Da li je istina da zaista planira da zaprosi Kardašijanku ostaje da vidimo, a u galeriji ispod pogledajte sa kojim se sve lepoticama zabavljao i zaprosio ih, nakon čega su veze veoma brzo i pukle.

pritnscreen/instagram Sve devojke Pita Dejvidsona

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!