Šta reći sem: "Kanje, gledaj i plači!"

Ova rečenica najčešće se mogla pročitati nakon što su se na mrežama pojavile nove fotografije Pita Dejvidsona sa Kim Kardašijan.

Par je izašao u bioskop, i sada je čak i nevernim Tomama jasno - zaista su zajedno. Ruku na srce, briga njih da li im neko veruje ili ne. Činjenica je da se dobro zabavljaju i to se i vidi po njihovim licima.

Kim se dugo ovako nije smejala, a to se da primetiti prilikom svakog njihovog izlaska.

Kim Kardašijan izašla je na sastanak sa svojim dečkom Pitom Dejvidsonom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da su stvari zaista ozbiljne svedoči i to što je kontroverzni komičar preskočio emisiju "Saturday Night Live" kako bi otišao na sastanak sa svojom dragom. Njima se u nekom trenutku u bioskopu pridružio i bivši partner Kortni Kardašijan - Skot Disik.

Dejvidson je inače ranije tog dana primećen kako ulazi u hotel na Menhetnu gde Kim trenutno boravi. Već tada su se potegle priče da neće prisustvovati probama za "SNL" koje se obično održavaju oko 20 časova.

Dakle, jasno je da mu je Kim na vrhu prioriteta.

A, kako stvari stoje, ona se ne buni. Uživa u dobrom društvu, uprkos naporima bivšeg supruga da spasi brak. Podsetimo, Kardašijanka je nedavno preduzela poslednje korake kako bi finalizirala razvod od repera, iako ju je on javno molio na svom koncertu da mu se vrati. Kim se pojavila na tom koncertu sa ćerkom Nort i sinom Seintom kako bi Kanjeu pružila podršku, ali to nije promenilo njenu odluku da stavi tačku na odnos koji joj nije prijao.

Sada njeno srce greje komičar koji je i ranije šetao brojne lepotice Holivuda, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, youtube printscreen Kim Kardašijan uživa kraj novog dečka Pita Dejvidsona, a u galeriji pogledajte još njihovih fotografija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!