Izgleda da je Skota Disika (38) pogodila vest o veridbi njegove bivše devojke Kortni Kardašijan i muzičara Travisa Barkera pa je potražio utehu kod lepotice s kojom je nekad bio u vezi.

Skot je snimljen ispred restorana u Zapadnom Holivudu s manekenkom Kristin Burk (25) koja je izgledala odlično u belom topu i pocepanim farmerkama dok je on bio u klasičnom crnom odelu što je iznenađenje jer je često u ležernim izdanjima.

Burk je sve vreme šaputala Disiki na uvo, a on ju je pažljivo slušao.

skot disik
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je bio u vezi 2016. kada su snimljeni ispred restorana u Nobuu.

Inače, izvori bliski Skotu kažu da je jako loše nakon što se njegova bivša devojka Kortni sa kojom ima troje dece verila. Pre nego što je viđen s Kristin paparaci su ga snimili s Hanom Kros (23), nekadašnjom devojkom Bruklina Bekama. 

Disik ima aktivan ljubavni život otkad je raskinuo s manekenkom Amelijom Hamlin (20). "Ne tražim mlađe devojke. Ja ih privučem jer izgledam mlado. To kažem sebi", ispričao je Skot pre nekoliko meseci.

On je često na meti kritikama jer niko ne zna čime se bavi osim što izlazi s mladim devojkama i provodi se, pa ga kritikuju da ima lagodan život samo zato što je bio s Kardašijankom. Neki čak tvrde da ga bivša devojka i dalje finansira samo da bije ostavio na miru.

Kako je izgleda atraktivna Amelija s kojom je Skot imao jednu od dužih veza, pogledajte u galeriji.

Instagram, IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Amelija Hamlin veliku pažnju privlači atraktivnim izgledom