Od kako je Kim Kardašijan započela vezu s 13 godina mlađim komičarem Pitom Dejvidsonom, Kanje Vest na sve načine pokušava da je vrati.

Nakon što je nedavno održao bizaran govor koji su mnogi protumačili kao vapaj za pomirenjem, sada ju je na koncertu otvoreno pozvao na pomirenje.

Naime, Kanje je sa Drejkom održao humanitarni koncert, a na koncertu je navodno bila i Kim. Reper je promenio stihove svoje pesme Runaway, na veliko oduševljenje publike.

- Želim da pobegneš nazad meni, upravo ti, Kimberli- glasio je izmenjeni Kanjeov stih, zbog kojeg je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Kanje Vest želi da se pomiri sa Kim Kardašijan.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

Deo fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovim gestom, dok drugi deo smatra da Kim ne bi trebalo da dozvoli da je njegov postupak pokoleba.

"Kim, da nisi slučajno pala na to, Runaway uopšte nije napisao za tebe", napisala je jedna korisnica na Tviteru, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rouz.

Samo nekoliko sati nakon koncerta Kim je navodno predala zahtev za legalno razdvajanje, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega.

Ako sud to odobri, pitanje starateljstva nad decom i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Takođe, navodno je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Profimedia Kanje Vest želi da spase brak sa Kim Kardašijan

Podsetimo, bivši supružnici u poslednje vreme često su zajedno posećivali događaje, te su tako nedavno zajedno bili na odavanju počasti nedavno preminulom kreatoru Virdžilu Ablou.

Inače, Kim je predala zahtev za razvod od Kanjea u februaru i iznenadila javnost. Par ima zajedno četvoro dece i u braku su od 2014. Pre nekoliko meseci on je navodno bio s Irinom Šajk, a nedavno se šuškalo da je započeo vezu sa manekenkom Vinetrije.

S druge strane Kim izgleda da veoma uživa u novoj vezi, a komičar se nedavno pojavio u javnosti s ljubavnim ugrizima koje mu je ona napravila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Reklo bi se da Kim uživa u novoj vezi.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia