Svet je i dalje u neverici šta je Kim Kardašijan, koja važi za jednu od najlepših žena sveta, videla u problematičnom komičaru Pitu Dejvidsonu.

On je nedavno uslikan u prazničnom šopingu, a za svoju novu izabranicu pazario je nakit, ali i kako tvrde izvori verenički prsten.

Iako je rano za ovako nešto, Dejvidsonu rane veridbe nisu nepoznanica, te je gotovo svaku svoju izabranicu pitao da se uda za njega nakon veoma kratkog vremena, a sada se navodno i osigurao, u slučaju da ga Kim odbije, da je zapravo sve bila šala.

Ipak, istina je da se njihova veza razvija munjevitom brzinom, a Kim ga je navodno već upoznala sa decom koja ga "obožavaju". Komičar će sa njima provesti i božićno veče, iako je isprva bilo reči da će ipak ovaj praznik biti rezervisan samo za porodicu i naravno, Kanjea.

Pit Dejvidson navodno će provesti Božić sa Kim i njenom decom.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očigledno da je došlo do promena, pogotovo nakon što je viđena kako u ranim jutarnjim časovima napušta njegovu kuću. Međutim, zbog onoga što je usledilo, sve su glasniji navodi da se Pit zapravo samo "bogato udao", odnosno da je muška sponzoruša, i da koristi svoju devojku.

Razlog je što je upravo nakon očigledno strastvene noći, komičar počeo svuda da vozika njen custom-made Rolls-Royce automobil, inače jedan od njenih omiljenih, međutim, njegovi poslednji potezi ostavili sve u neverici.

Pit Dejvidson navodno koristi Kim Kardašijan.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najpre je uhvaćen u pokušaju da kupi marihuanu, koja je legalizovana u Kaliforniji za osobe iznad 21 godine, što je samo po sebi mnogima bilo šokantno pogotovo jer se zna da upravo taj autmobil Kim koristi kada se vozi sa decom, ali i jer joj "ne treba da je u vezi sa zavisnikom". Iz prodavnice je izbačen jer nije imao validnu ličnu kartu, što može da znači da postoji određena zabrana u njegovom slučaju, te da je to razlog što je navodno koristio lažnu ID karticu.

Međutim, stvari su se onda otrgle kontroli te je Pit besno skrenuo automobilom sa ulice i vršio nuždu bukvalno pored automobila, tako da su svi mogli da ga vide.

Ovaj potez mnogi su okarakterisali kao "odvratan" i "gnusan", pogotovo ako se uzmu u obzir fotografije sa lica mesta, gde se vidi da je sasvim dovoljno prostora sa druge strane, kao i žbunja, te da, ako mu je već toliko prigustilo, nije morao da mokri gotovo na autmobil svoje drage.

Naravno, ovaj postupak nije prošao bez komentara na mrežama, a čak i najvećio fanovi ove novopečene romanse nisu mogli da opravdaju postupak komičara.

"Zato što si takav , nijedna i neće da se uda za tebe", Prljav si i grozan. Zato su te sve i ostavile", "Muška sponzoruša tipična", "Tako se ne ponašaš kada pozajmiš nešto od nekoga, pogotovo ako je u pitanju vredan automobil", "Kim se grozi i najmanjih flekica, a ne da neko mokri na njen automobil". "Stidi se, ovako se ne ponašaju ni tinejdžeri", "Razumem da mu je bilo hitno, ali toliko je načina da to uradi sa stilom, uostalom, svuda oko njega su restorani. Svako bi ga pustio u toalet pobogu", "Narkoman ostaje narkoman", "Zašto bi se Kim zabavljala sa nekim ko puši marihuanu, to nije osoba koja treba da bude blizu dece", "On deluje kao da je naduvan 24 sata"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Pit Dejvidson našao se na meti kritika zbog poslednjeg poteza.
youtube printscreen 

Kim se za sada nije oglašavala povodom svega, ali ako je suditi po njenim stavovima za ovakve stvari još kada smo je gledali u "Keeping up with Kardashians", teško da će svom dečku dozvoliti da priđe blizu njenog skupocenog automobila.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!