Megan Foks možda je jedna od najlepših žena u Holivudu, ali put kojim je krenula nimalo se ne dopada njenim obožavateljima.

Naime, čini se da je glumica sve više navučena na estetsku hirurgiju, pogotovo od kako je počela da se druži sa Kardašijankama, a fotografije koje su nastale u poslednjih nekoliko meseci svedoče da Foksova polako ali sigurno gubi mimiku, koja joj je preko potrebna ako misli da se bavi glumačkim zanatom.

Glumicu su paparaci uslikali nedavno kada je napuštala kliniku koju često posećuju sestre Kardašijan. Sve vreme je skrivala usne, a u jednom trenutku fotografi su uspeli da je uslikaju dok je ulazila u automobil, a od momenta kada su se fotografije našle na internetu, fanovi su komentarisali da sada već definitivno preteruje.

"Pitanje je dana kada će postati nova Donatela Versaće", napisao je jedan od korisnika.

"Čemu tolika usta", "Kao da će pući svakog trenutka", "Ovako usne ne treba da izgledaju", Zalepila je 2 kobasice, strašno" ,"Našla je koga će da sluša za savete +- Kardašijanke gde se ne zna koja se više operisala", "Megan lagano ali sigurno uništava lepotu", "Pucaju je kompleksi zbog Mašin Gana, a nema potrebe"... moglo se pročitati na mrežama.

Mnogi sa saglasni da glumica sve više izgleda kao karikatura, te da zbog čestih injekcija botoksa deluje starije nego što jeste, a što, sigurni smo nije bilo ono što je želela.

I zaista, kada pogledate njene nove fotografije, stiče se utisak da je zaista preterala sa "pupanjem" usana.

Megan je zaista prelepa žena, te smo saglasni sa onima koji govore da joj tolike intervencije zaista nisu potrebne, a koliko se promenila od početka karijere i kako izgleda danas pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami:

Tina Paul / Camerapress / Profimedia, Youtube Megan Foks je oduvek važila za najlepšu glumicu sveta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!