Taman kada smo pomislili da ne postoji ništa više čime bi Megan Foks i njen dečko Mašin Gan Keli mogli da nas iznenade, kontroverznom paru padne nova ideja na pamet.

Ovog puta, svoju ljubav rešili su da demonstriraju tako što će se vezati lancima, ali kao da to samo po sebi nije dovoljno bizarno, nego su izabrali da te iste lance zakače na nokte.

Prizor je zbunio sve prisutne, a mnogi su samo molili boga da ih neko slučajno ne cimne, jer bi posledice bile u najmanju ruku, katastrofalne, i veoma bolne čak i kada se samo pomisli na to.

Inače, povod za ovako nešto bila je žurka koju je kontroverzni reper organizovao povodom lansiranja svoje kolekcije uniseks lakova za nokte UN/DN LAQR u Zapadnom Holivudu.

Megan Foks i Mašin Gan Keli došli su na žurku vezan lancima za nokte.
printscreen/instagram 

Par je i ovog puta uskladio autfite, te se Mašin Gan pojavio u sjajnom crnom odelu, dok je glumica odabrala duži sako preko kog je obukla satensku suknju sa perlicama i ceo look upotpunila nakitom za grudi koji je veoma popularan poseldnjih meseci.

Mašin je imao iscrtane tribale ispod brade, dok se Megan odlučila za goth/vamp šminku.

Par možda jeste izgledao atraktivno, ali su lanci ipak za mnoge bili "too much".

Mašin Gan Keli i Megan Foks vezali su nokte lancima, a povod je lansiranje njegove kolekcije uniseks lakova za nokte.
pritnscreen/instagram 

Naravno, komentari ni ovog puta nisu izostali.

"Zamisli neko te cimne, koliko bi to bolelo", "Koliko je ovo nepraktično", "Kapiramo, volite se, ali zaista se sada već dosadni", "U želji da budu unikati ispadaju smešni", "Taman pomisliš da ne mogu više da budu krindž"... moglo se pročitati na mrežama.

Ipak, ako se uzme u obzir sve drugo što su radili jedno za drugo, ovo zapravo i nije toliko preterano, osim što je više nego nepraktično i potencijalno opasno. njih dvoje su inače zajedno uzimali halucinogene droge, nose krv jedno drugog oko vrata baš kao što su to nekad radili Anđelina Džoli i Bili Bob Tornton.

Mašin Gan je u želji da impresionira Megan Foks bacio nož u vazduh koji mu se zario u ruku, pa je morao da ide na ušivanje, a poznato je i da mu je glumica potpuno naga, za potrebe snimanja uperila navodno napunjen pištolj u prepone, jer ih neizvesnost "pali".

Kako stvari stoje, ovo očigledno nije kraj bizarnosti koje će nam prirediti, a još njihovih fotografija od početka veze do danas pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Foks i Mašin Gan Keli, od početka veze do danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!