Kada su pozirali za naslovnu stranu britanskog časopisa GQ, javnost, društvene mreže i strani portali su brujali o tome.

Pored provokativnih fotografija, na kojima je Megan bila potpuno gola dok je pištolj uperila u međunožje svog dečka, njihove izjave u bizarnom intervjuu frapirale su javnost.

Megan i Mašin su tada izjavili da veruju da je "njihovim dušama bilo zabranjeno da se sastanu pre tačno tempiranog trenutka koji je bio rezervisan baš za njih dvoje". Sudbonosni susret odigrao se na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

Mašin Gan Keli misli da je "kul zariti nož u ruku" kako bi impresionirao devojku.
Print Screen / Instagram 

- Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se videli nikad i ne sećam se njegovog lica. Sećam se samo ovog visokog, plavokosog, sablasnog stvorenja. Podigla sam pogled prema njemu i rekla: "Mirišeš na travu".

On je spustio pogled na mene i odgovorio mi: "Ja jesam trava". Tad je, kunem se Bogom, nestao poput nindže u dimnoj bombi - izjavila je glumica tada.

Ovoga puta, Mašin Gan Keli je tokom gostovanja kod Džimija Falona otkrio da je na početku veze želeo da impresionira Megan Foks, tako što je bacio nož uvis.

Ipak, muzičaru se nož zario u ruku, zbog čega je morao da ide na ušivanje.

- Nož, na kojem je bila gravura s novog albuma, mi je dao reper Travis Barker. Hteo sam da impresioniram Megan pa sam ga bacio uvis, a njegova oštrica mi se zabila u ruku. Pogledao sam u nju i pretvarao se da je to kul, ali čim je otišla, znao sam da hitno moram na ušivanje - ispričao je.

Mašin Gan Keli je išao na ušivanje nakon što je zario nož u svoju ruku.
printscreen/instagram 

Podsetimo, par je nedavno uhvaćen na ulicama Tesalonikija u žučnoj svađi, a kako su za strane medije rekli očevici, sve se orilo koliko je Megan bila izrevoltirana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!