Veza Mašin Gan Kelija i Megan Foks od samog početka ne prestaje da bude glavna tema medija.

Zbog bizarnog ponašanja često su ih poredili sa nekadašnjim glumačkim parom - Anđelinom Džoli i Bilijem Bobom Torntonom, ali oni se na to nisu obazirali. Naprotiv.

Nose bočice sa krvlju onog drugog oko vrata, u javnosti se često ponašaju neprimereno i razmenjuju nežnosti kao da su u spavaćoj sobi... a neretko su izjavljivali da žele svima ljubav kakva je njihova.

Megan je nekoliko puta Mašin Gan Kelija nazvala i ocem njihove buduće dece, ali sada se čini da nije baš sve tako idealno kao što su pokušavali da prikažu.

megan foks masin gan keli
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako se do sad nekoliko puta desilo da su ih paparaci uhvatili nespremne, te da je glumica uglavnom bila ta koja je vidno iznervirana zbog ponašanja svog dečka, ovog puta očigledno su "popustile kočnice" na obe strane.

Paparaci su ih uhvatili na ulicama Tesalonikija u žučnoj svađi, a kako su za strane medije rekli očevici, sve se orilo koliko je Megan bila izrevoltirana. 

megan foks masin gan keli
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim ni Mašin Gan joj nije ostao dužan, te je na svaku njenu, imao spremnu repliku.

Ipak, nije poznato zbog čega se par svađao.

Megan Foks je inače trenutno u Grčkoj jer tamo snima svoj novi film, a njen dečko krenuo je na put sa njom. Samo par dana ranije medije su preplavile njihove romantične fotografije, međutim, pokazali su da su i oni kao i svi parovi na svetu - imaju svoje uspone i padove.

Mnogima i dalje nije jasno šta ona uopšte trazi sa kontroverznim muzičarem, a vi pogledajte neke njihove fotografije u galeriji ispod i procenite da li idu jedno sa drugim kao par.

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli