Nije tajna da su mnoge naše pevačice otišle "pod nož" kako bi ispravile "nedostatke". Mnoge se služe i aplikacijama za ulepšavanje a sve u cilju da osiguraju taj "savršen izgled" koji plasiraju na društvenim mrežama.

Elena Kitić nije izuzetak, iako spada u jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica.

Ipak, sa svojim intervencijama nije preterivala, te slobodno možemo reći da je sve što je radila - radila s ukusom. Da nije sve ni u intervencijama potvrdile su nedavne fotografije na Tviteru koje su pokazale kako pevačica izgleda bez šminke i filtera, te se slobodno može reći da Elena možda više koristi prednosti Fotošopa nego usluge plastičara. 

fotografija elene kitic zbog koje se usijao tviter
printscreen/twitter 

Međutim, da promena ima - ima i te kako, pogotovo ako uporedite njene fotografije sa početka karijere. Elena nikada u medijima nije govorila o tome šta je radila na sebi, te su samim tim i spekulacije u javnosti razne.

Mnogi su komentarisali kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu. Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njen oblik očiju je takođe drugačiji, odnosno, po svemu sudeći, radila je intervenciju zvanu "mačije oči".

elena kitic radila je na sebi jagodice usne oci
Instagram 

Ova tehnika je u poslednje vreme  veoma popularna u svetu, a radi se tako što se tanke niti provuku kroz kožu koja se nakon toga zateže i povlači prema gore kako bi se dobio zaobljeni izgled očiju i u isto vreme podignute obrve i kapci.

elena kitic nekad
printscrteen/youtube 

Njena zadnjica takođe izgleda savršeno, te je i za to po svemu sudeći zadužen vrhunski plastični hirurg. Ali, tu nije kraj o spekulacijama Eleninog ulepšavanja. Fotošop je takođe uzeo primarni deo u obradi njenih fotografija koje ponekad deluju nestvarno. Savršeno upeglana koža bez ijedne greške, nos bez pora, a oči bez ijedne sitne bore smejalice. Da li je to zaista moguće? Da li je uopšte moguće izgledati kao živa barbika? Očigledno je Elena dokaz za to, a više njenih fotografija pre intervencija, ali i kako izgleda sada, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu