Pop ikona Madona objavila je na svom Instagram nalogu slike sa sinom Rokom čime je izazvala lavinu komentara.

Ona je poslednjih meseci je na „udaru“ zbog svog fizičkog izgleda. Madona često objavljuje fotografije na kojima izgleda kao da je preterala sa hiruškim intervencijama, a neretko je kritikuju i za preterano korišćenje fotošopa.

Kraljica popa je postavila slike s naslednikom, ali je više pažnje, očekivano, privukao njen izgled. Pevačica je do te mere obradila fotografiju da su joj mnogi sugerisali kako ne liči na sebe, ali i da izgleda mlađe od sina.

"Kako se obradila, izgleda kao klinka", "Ženo, smanji taj Fotošop", "Ne liči na sebe", "Na ovoj slici izgleda mlađe od sina", "Preteruješ", "Jel ona realna?" bili su samo neki od komentara.

Madona preterala s fotošopom pa izgleda mlađe od sina.
Instagram 

I više je nego jasno da su njene fotografije nerealno fotošipirane na Instagramu zbog kojih izgleda 20 godina mlađe, ali situacija uživo je i te kako drugačija.

Madona na paparaco fotografijama izgleda potpuno drugačije.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, nedavno je zgrozila javnost svojim objavama i ponašanjem, kada je pokazivala razgolićenu zadnjicu i međunožje, a njeni ispadi na Instagramu uspeli su da šokiraju i one koji su do sada bili "na njenoj strani".

Madona koja je proslavila 63. rođendan, u želji da zadrži status seks simbola u poslednje vreme često svojim objavama prelazi granicu dobrog ukusa.

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Pored toga pop diva često se našla na udaru kritika zbog prevelikog broja estetksih intervencija koje su itekako vidljive na njenom licu, a mnogi joj zameraju i prekomernu upotrebu botoksa od kojih se Madona potpuno izdeformisala.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!