Madona ne prestaje da iznenađuje jasvnost svojim provokativnim ponašanjem, i isto takvim fotografija koje redovno objavljuje na Instagram. Ovaj put podelila je nove slike na kojima pozira u mrežastim crnim čarapama i izazovnom vešu i istoj boji, a na jednoj fotografiji je okrenula zadnjicu i pokazala sav rad estetskih hirurga.

Iako svi znamo kako je Madona promenila izgled estetskom hirurgijom, naročito nakon razvoda od Gaja Ričija, sada smo mogli i samo da se uverimo. Kako strani mediji pišu njeno lice se raspada i sve više liči na vanzemaljca, a zadnjica je postala nalik lopti.

Mnogi se pitaju šta se dešava s Madonom? Da li je reč o krizi srednjih godina, zbog čega se odlučila na niz intervencija i zbog čega ne prestaje da se ponaša razuzdano?

Madona je u prvi plan istakla zadnjicu a mnogi su primetili da je sve samo ne njena
Instagram 

Pratioce redovno časti slikma koje često nisu po standardima Instagrama, a ovaj put komentare su izazvali niz izazovnih fotografija na kojima Madona kleči, puzi po automobilu, pokazuje svoju "seksi stranu", izazovno širi noge dok leži na haubi automobila...

Pevačica je na sebi imala i kaput na kojem piše "Bože čuvaj kraljicu".

"Prestani da se blamiraš, ovo gledaju tvoja deca i sigurno ih je blam!", "Kraljica fotošopa", "Tako sam tužan zbog nje, šta joj se to desilo?", samo su neki od komentara koji seu se mogli pročitati ispod Madoninih objava.

Obožavaoci su već odavno digli ruke od Madone koja poslednjih godina karijeru gradi na skandalima, a malo na pesmama. Izgleda da sve do čega joj je stalo je da izgleda mlado i da se dobro zabavlja.

Madona danas ne liči na onu devojku koja je 80-ih zakoračila na muzičku scenu
Profimedia, Instagram 

Podsetimo, Madona se poslednjih meseci našla na meti kritika zbog preteranog broja plastičnih operacija i korišćenja fotošopa. Strani mediji prenose da je kraljica popa potrošila preko 200.000 američkih dolara.

Strani mediji pišu da je Madona potrošila preko 200.000 dolara na operacije
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Kraljica pop uništila se operacijama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!