Madona uživa da bude u centru pažnje, a poslednjih meseci to joj i te kako polazi za rukom.

Kraljica popa bizarnim postupcima i objavama na Instagramu često dospeva u žižu interesovanja, a sada je mnoge iznenadila kada je na pomenutoj društvenoj mreži podelila fotografije na kojoj smo mogli vidimo njenu modru butinu.

Naime, Madona je objavila niz fotki na kojima je pozirala u provokativnim pozama i izdanjima, a mnogima je za oko zapala ona, na kojoj je u krupnom kadru fotografisala svoju butinu na kojoj se vidi ogromna masnica.

Pored toga, podelila je i sliku na kojoj sedi na WC šolji, to mnogima nije bilo jasno, ali poslednjih meseci mnoge njene objave nemaju smisla.

Madonine morbidne izjave izazivaju komentare
Instagram 

Dok su jedni hvalili njen izgled, drugi su je kritikovali, a treći izrazili zabrinutost.

"Madona, šta ti se desilo?", "Ovo izgleda baš bolno", "Da li si dobro?", "Šta je s ovom ženom, neka joj neko pomogne", "Prelepa si", "Najjača kraljica", samo su neki od raznoraznih komentara koji su se našli ispod Madonine objave.

Instagram Pevačica pokazala jezive mordice

Inače, Madona je prethodnih dana bila na zimovanju, te postoji mogućnost da je modrica nastala usled povrede od zimskih sportova, s obzirom na to da je pevačica poznata kao ljubitelj skijanja.

Postoji mogućnost da se Madona povredila na zimovanju
Instagram 

Podsetimo, Madona se poslednjih meseci našla na meti kritika zbog preteranog broja plastičnih operacija i korišćenja fotošopa. Strani mediji prenose da je kraljica popa potrošila preko 200.000 američkih dolara.

Pevačica se toliko izoperisala da više ne liči na sebe
Profimedia, Instagram 

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!