Bruklin Bekam i Nikola Pelc rekli su u subotu 9. aprila sudbonosno "da" jedno drugom nakon čekanja od dve godine. Par koji se verio još 2020, venčao se na luksuznom imanju Nikolinog oca vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

Ono što je oduševilo sve pored toga što se Bruklin trudio da ispoštuje sve tradicionalne običaje ženine porodice, jeste to što je uzeo i njeno prezime. 

Nikola Pelc je za svoj najvažniji dan u životu nosila venčanicu modne kuće "Valentino Haute Couture", a haljina je specijalno napravljena samo za nju i kulminacija je jednogodišnjih razgovora sa timom kreativnog direktora Valentina, Pjerpaola Pičiolija, dva putovanja u u Rim i dve korekcije u SAD-u. 

Nikola Pelc i Bruklin Bekam su se venčali u subotu 9. aprila.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glavne krojačice su čak otputovale u Majami kako bi se uverile da je svaki detalj besprekorno urađen za veliki dan.

Duga, jednostavna, bela venčanica, upotpunjena je dugačkim, čipkastim velom i parom rukavica.

"Jednostavnost venčanice je bila veličanstvena. Nismo morali previše da detaljizujemo haljinu da bismo postigli vau efekat, pa smo na kraju eliminisali vez. Umesto toga, dodali su francusku čipku na ručno rađene rukavice", rekla je Lesli Fremar, stilistkinja.

Venčanje je bilo zatvoreno za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni. Ipak dežurni paparaci su uspeli da uhvate delić mladenaca koji je odmah procureo u javnost.

Svečanost je bila zatvorena za medije, a gostima su bili zabranjeni fotoaparati i mobilni telefoni.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kada je reč o Nikolinoj frizuri i šminki, njen glam tim je bio inspirisan izgledom Klaudije Šifer iz 90-ih godina.

"Uvek sam mislila da želim da imam kosu napola podignutu, ali imala sam duge šiške sa raspuštenom prirodnom kosom", ispričala je Nikola, prenosi Vog.

Time je odala počast svom omiljenom supermodelu, koji je uticao i na njene druge modne izbore.

Pravo iznenađenje je bila slatka, plava poruka njene majke Klaudije Hefner Pelc, koja je bila ušivena u dužini suknje njene teške Valentino haljine.

A kao poklon svom mužu, Pelc je ušila etiketu po meri u njegovo venčano odelo Dior.

"Bruklin voli etikete. Pre dve godine za Božić, napravila sam ceo kofer pun personalizovanih etiketa za njega", otkrila je Nikola da su ovi slatki detalji znak zaista zaljubljenog para.

Besprekoran stil, jednostavnost i gracioznost su bili sveprisutni na njihovom raskošnom venčanju, a kako je to izgledalo pogledajte u na galeriji:

pritnscreen/instagram Bruklin Bekam i Nikola Pelc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!