Jedna od najpopularnijih serija devedesetih bila je, bez sumnje, "Ali Mekbil", priča o mladoj advokatici, njenom komplikovanom ljubavnom odnosu i usponima i padovima u karijeri.

Lepa mršavica Kalista Flokhart ukrala je srca mnogima, a u godinama koje slede uloga "Ali" jednostavno je bila i ostala ono po čemu je prepoznatljiva.

Kalista nikad nije bila poznata kao "trouble maker", odnosno skandal - majstor u Holivudu, iako su vesti o njenom braku sa 22 godine starijim Harisonom Fordom bile prilično šokanatne za sve, ponajviše jer se od čuvene "slatkice" tako nešto nije očekivalo.

Ipak, uprkos prognozama, par traje već 19 godina i vole se i kao prvog dana, a ovih dana mogli ste ih sresti u našem "komšiluku".

kalista flokhart i harison ford u dubrovniku
printscreen/instagram 

Naime Kalista i Harison letuju u Dubrovniku, a upravo njihove fotografije odatle privukle su mnogo pažnje, ponajviše zbog glumice koju bi danas retko ko prepoznao.

Mnogi se slažu da Kalista više ne liči na sebe, i to ne iz razloga što su je sustigle godine, jer u tome nema apsolutno ništa loše, već jer se čini da je preterala sa botoksom, zbog čega njeno lice deluje potpuno drugačije i neprirodno zategnuto.

Inače, njih dvoje upoznali su se 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu. Glumac je tada još bio u braku sa drugom suprugom Melisom Matison iako je godinu dana ranije prekinuo zajednički život sa njom. Simpatije su među njima brzo buknule, počeli su vezu, ali nisu želeli da to odmah saopšte javnosti, pa je sa njima na početku romanse izlazio na večere i Džejms Marsden, koji se predstavljao kao Kalistin partner. Marsden je detalje skrivanja otkrio 2013. za magazin "Plejboj".

kalista flokhart i harison ford
Shutterstock