Slavna manekenka Žizel Bundšen je poslednjih dana glavna tema medija nakon što je briznula u plač kada ju je zaustavio policajac.

Mnogima isprva nije bilo jasno zašto se jedna od najlepših žena sveta rasplakala s obzirom da je u pitanju najobičnija rutinska kontrola s obzirom da je vozila nešto brže, međutim, malo potom se saznalo šta posredi. 

"Pokušavala sam da pobegnem od tog tipa", kroz plač je govorila manekenka, pokazujući na paparaco fotografa koji joj je bio za petama.

Žizel Bundšen ima problem sa paparacima.
TMX/ Surfside Police/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Policajac joj je u tom trenutku rekao da razume ko je ona i šta posredi, ali da trenutno nema način da joj pomogne. "Ali on me proganja", rekla je. 

"Tako sam umorna", počela je da objašnjava manekenka. "Gde god da odem tu su ti j***i momci. Ništa me ne štiti. Ne mogu ništa da uradim. Samo želim da živim svoj život". 

Na ove reči, policajac joj je odgovorio da "ne može da ih spreči da rade svoj posao, što je fotografisanje slavnih". 

"Ne znam kako je to dozvoljeno", rekla mu je Žizel, nakon čega se kolima odvezla u nepoznatom pravcu. 

"Potera" za manekenkom odigrala se malo nakon što su je upravo paparaci uslikali u "zanosu" sa novim dečkom Hoakimom Valenteom

Podsetimo, Bundšen već duže vreme govori da su oni samo prijatelji, te da nema ničeg između njega i nje, iako su izvori bliski paru drugačije pričali. "Njih dvoje su duboko zaljubljeni, ali da idu polako", rekao je insajder pre mesec dana za Page Six.

No, par je snimljen dok se ljubi, i sve tvrdnje manekenke da su "drugari" pale su u vodu.

Nakon "dokaza" Žizel je u jednom intervjuu ,na neki način, priznala da ipak viđa nekog.

"Ovo je prvi put da se zabavljam sa nekim ko mi je prvo bio prijatelj", napomenula je ne pominjući Valentea po imenu. "Vrlo je drugačije. Veoma je pošten i veoma je transparentan."

Nažalost, nije ni slutila da haos tek sledi, jer su se pojavile glasine da je bila neverna bivšem suprugu Tomu Brejdiju.

Žizel je demantovala da je bila neverna Brejdiju
IWC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je ono što se dešava mnogim ženama koje su optužene da su neverne samo zato što su imale hrabrost da napuste nezdravu vezu", opravdala je sebe Bundšen, ali se potom javio i Brejdijev prijatelj koji tvrdi da vremenske odrednice nisu tačne.

"Ako želi da ljudi misle da se zabavlja sa Hoakimom tek od juna, neka bude, ali oni su duže zajedno i ne idu tako sporo sa vezom. Tom je to prihvatio", rekao je insajder za Daily Mail.

"Tom i Hoakim nisu prijatelji – ali se Hoakim kreće oko njegove dece, tako da Tom mora da pronađe ono dobro u njemu i veruje da je dobar momak", dodao je izvor. "Ako Hoakim ikada postane očinska figura Brejdijevoj deci, Tom će morati da se prilagodi."

Podsetimo, Žizel i Tom proveli su 12 godina zajedno pre nego što su odlučili da se razvedu krajem 2022. nakon što je on obećao da će otići u penziju kako bi pomogao manekenki koja je pauzirala karijeru zbog dece. Međutim, Brejdi je odlučio da prekrši dogovor i da se vrati na teren, a manekenki je bilo dosta i podnela je zahtev za razvod.

Tom Brejdi i Žizel razveli su se 2022.
Instagram 

Interesantno je da je Žizel povezivana sa Hoakimom još 2021. godine, kada se, takođe, pisalo da je previše prisna sa nekim ko je navodno samo drug i trener i ništa više. No, prema mišljenju javnosti, ispalo je "drug, drug, pa ljubavnik", a pravu istinu o svemu znaju samo Žizel i Hoakim.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kuhinja Žizel Bundšen instagram/gisele

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!