Nakon što je Page Six objavio paparaco fotografije na kojima se vide Tom Brejdi i jedna od najlepših žena sveta Irina Šajk ispred njegove kuće, a potom i snimak na kojem se maze u njegovom automobilu, mnoge je zanimalo kako na sve to gleda fudbalerova bivša žena, manekenka Žizel Bundšen.

Isprva su se pojavili navodi da je slavna lepotica ljubomorna, te da joj nova romansa nikako nije "legla", međutim, sada su se oglasili i njeni prijatelji i za TMZ dali potpuno drugačiju priču.

"Zašto ne bi bila srećena zbog Toma? Razvela se od njega. Njenoj slobodi je pomoglo to što je on nastvio dalje", rekao je izvor i dodao da se Žizel Bundšen i Irina poznaju godinama, da nisu prijateljice, ali da su njihovi susret uvek bili srdačni.

žizel je drago što je tom nastavio dalje.
Shutterstock 

Međutim, ova izjava je pokrenula brdo novih teza, s obzirom da se dugo smatralo da su Irina i Žizel godinama glavna konkurencija jedna drugoj.

Međutim, dok Irina trenutno hrada modnom pistom i nije joj potreban fotošop da bi izgledala moćno, potpuno je druga priča kada je reč o Bundšen, pogotovo nakon što su se pojavile njene paparaco fotografije sa plaže.

Žizel ne izgleda više kako supermodel.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok na mrežama "grmi", uživo je nešto drugačija priča, dok kod Irine to nije slučaj.

Ipak, čini se da fanovi za sada ipak raspiruju bespotrebnu dramu, a da li u svim tim pričama ima istine videćemo prvi put kada se manekenke nađu na istom mestu. Ukoliko ponovo budu srdačne, jasno je, nema "zle krvi", no ukoliko se budu ignorisale... sve je jasno!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!