Teško da je iko mogao i da zamisli da će se jedna od najlepših žena svih vremena, manekenka Žizel Bundšen, naći na meti užasnih komentara i to samo zato što je podelila snimak sa festivala u Riju.

Ona je, očekivano, prisustvovala karnevalu, a potom i podelila snimak na kojem đuska uz ritam sambe. U plitkim belim pantalonama, i minijaturnom topu, manekenka je bila podjednako zavodljiva kao igračice na festivalu, ali nisu svi saglasni sa ovim mišljenjem.

Iako je u prvi mah komplimentata bilo na pregršt, već narednih dana mnogo su bili glasniji oni koji smatraju da Žizel nema više "ono nešto" da bi bila supermodel.

Zameraju joj preveliku mršavost, poredeći je za danima najveće slave kada je ipak imala "malo više mesa", i sa razlogom postala broj jedan. Takođe, ponovo se poteglo i to što na Instagramu i na profesionalnim snimanjima izgleda potpuno drugačije nego uživo, te da danas nema "ni kuka ni struka"

"Ne sviđa mi se što se ponovo vraća vreme premršavih modela. Žene su se decenijama borile za obline, da bi se ponovo vratila "heroin chic" era modela", "Meni ovo nije lepo, ni seksi. Žena je zategnuta, ali pogledajte devojke na ulicama, pa ima ih na stotine lepših i zgodnijih", "Dajte ljudi, ovo nema ni struka, ni kuka... ovi što pišu da mora da bude mršava jer je model... I Naomi je mršava, pa ima struk", "Moja daska ima bolji struk od Žizel", "Svaka njoj čast što i nakon razvoda i dece i dalje izgleda fit, ali preterala je", "Žizel, Žizel, sad se vidi da samo na profesionalnim fotografijama imaš struk... ovo je pakao", "Zar je namlatila malo para? Razvijaj biznis, ali prestani i ti i još neke da namećete ekstremnu mršavost, nije zdravo"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati. 

Jedna od ključnih stvari kojoj su joj zamerili bilo je to što je premršava, ali su i govorili da ona više nema kvalitete zbog kojeg bi i dalje nosila titulu supermodela. 

Takođe se javilo i mnogo onih koji su primetili da je slavna manekenka nakon razvoda "više gola nego obučena", s obzirom da je u više navrata uhvaćena tokom veoma eksplicitnih fotografisanja.

Žizel se često slika obnažena u poslednje vreme.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, bilo je i onih koji su je branili i govorili da je "konačno srećna", te da može da radi i izgleda kako hoće, a vi procenite da li je zaista toliko velika razlika u odnosu na vreme njene najveće popularnosti i toga kako izgleda danas.

U nastavku pogledajte neke od njenih slavnih izdanja koja su joj osigurala titulu supermodela i pišite nam vaše mišljenje u komentaru, da li je bolje izgledala nekad ili sada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!