Slavna manekenka Žizel Bundšen od kako se razvela, ne prestaje da radi punom parom. Nakon golišavih snimanja na kojima je malo šta ostavila mašti, sada su došli na red i umetnički projekti, a jedan od njih je upravo bio povodom snimanja za Vogue

Žizel se od razvoda veoma često skida gola.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žizel koja je tokom karijere 142 puta krasila naslovnicu prestižnog modnog magazina ovog puta zaprepastila je pratioce novim fotografijama, jer je na istim bila sve samo ne mila i nežna.

Iako je oduvek slovila za jednu od najseksepilnijih u svetu mode, na fotografijama Rafaela Pavarotija nije ostalo ništa od Žizeline prirodne lepote - neprepoznatljiva je.

Na naslovnoj strani prestižnog magazina manekenka pozira u "Valentino" haljini, dok su njeni zlatni pramenovi skriveni ispod crvene, zalizane i kratke kose. Žizelin preplanuli ten zamenjen je porculanskim, koji je posebno došao do izražaja zbog jake šminke. Stil neodoljivo podseća na devedesete, te su i obrve ove brazilske lepotice precizno iscrtane crvenom olovkom.

"Valentino" haljina imala je steznik i šišmiš-rukave izrađene od elegantne, prozirne tkanine koja je dodala dramatičnost Žizelinoj mističnoj pozi. A velike dijamantne naušnice upotpunile su vrlo autentičan autfit.

Osmisilio ga je veoma priznati stilista Ib Kamara, kojeg vrlo često angažuju poznate ličnosti za važne događaje. A ovaj svojevrsni umetnik je i glavni urednik časopisa "Dazed". Nažalost, mnogi su mišljenja da je celokupno snimanje uništilo lepotu Bundšenove, te da na fotografijama deluje kao da je u pedesetim. Bilo je i onih koji su ostavljali komentare da podseća na vešticu

"Ne vidim ovde ništa umetničko", "Žizel je prelepa, ali ovde mi je strašna", "Zašto deluje staro?", "Mislim da je njena prva naslovnica Vogue od razvoda ipak trebalo da bude drugačija", "Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali Žizel mi je ovde ružna", "Mislio sam da je ovo drag queen", sam su neki od komentara. Sa druge strane, bilo je i onih koji smatraju da je manekenka bila na visini zadatka, te da je još jednom dokazala da je kraljica transformacije. 

Bilo je i onih koji su poručili da treba da radi više ovakvih vanvremenskih stvari umesto što "koristi svaku priliku da se skine i bude bitna", čime se aludiralo na to da je Žizel svako malo nakon razvoda u veoma provokativnim izdanjima koja su često na granici s ukusom.

Bilo kako bilo, nema sumnje da je nova naslovnica Vogue više nego digla prašinu u javnosti i podelila mišljenja, a mi vam u nastavku donosimo još neka njena stara izdanja te procenite sami, koje je bilo najbolje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!