Da svetu ne možeš udovoljiti najbolji dokaz je Žizel Bundšen koju su paparaci nedavno uslikali na jednom snimanju. Od kako se razvela od Toma Brejdija, čini se da celi svet pomno prati svaki njen korak i potez, međutim, malo ko je mogao da očekuje da će na nekada najpoznatiju manekenku svih vremena biti sručena lavina odvratnih komentara samo zato što, prema mišljenju pojedincaca, ne izgleda onako kako su oni zamislili.

Naime, Žizel je radila fotografije za kampanju za kupaće kostime, međutim kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi nisu bili tako oduševljeni. Komentarisalo se da su njena vremena prošla, te da je njen seksepil gotovo ispario. 

Posebno problematična je bila zadnjica slavne manekenke koja je, kako su mnogi komentarisali, potpuno opuštena i nije u najboljem stanju. "Šta, znači sad svaka mršava žena može da bude supermodel?", "Od sve one lepote ostao joj samo ravan stomak, ostalo, ništa posebno", "Mislim da je ovo mnogo bolje mogla da iznese neka druga manekenka, čak i krupnija od nje... ovako nešto na Žizel da nikad ne bih kupila, jedostavno, umrtvila je kupaći kostim"... glasi delić komentara.

Žizel Bundšen pozirala je u kupaćem kostimu.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bundšenova je pozirala u metalik ljubičastom jednodelnom kostimu sa kapuljačom i koji je mnogo toga otkrivao s obzirom na duboki dekolte. Manekenka je strpljivo čekala da joj asistenti nameste kostim kako treba, ali se ovo izdanje nije dopalo pojedincima koji smatraju da joj je Brejdi "uzeo najbolje godine", "Kao da pokušava da dokaže Brejdiju šta je izgubio i takmiči se s klinkama. Ali ovo deluje smešno", i dodali da bi ipak kampanje sa kostimima trebalo da ostavi drugim manekenkama. 

Žizel Bundšen našla se na meti kritika zbog izgleda.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Deluje mi iznureno, premršavavo", "Samo zato što imaš ravan stomak ne znači da si manekenka", "Ona više nije supermodel. Da, zgodna je, jako zgodna, ali to više nije to", nastavili su da se ređaju komentari. 

Sa druge strane, daleko su bili glasniji oni koji su manekenki udeljivali komplimente i isticali da je neverovatno kako ova žena izgleda nakon dvoje dece.

Šta vi kažete, da li bi, prema mišljenju pojedinaca Žizel trebalo da se oprosti od kampanja donjeg veša i kupaćih kostima, ili ipak ima liniju zbog koje takve modeling zadatke može da iznese kao i na početku karijere?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!