Tom Brejdi ne tuguje previše nakon razvoda. Proslavljeni igrač američkog fudbala rešio je da nastavi dalje i prati primer sada već bivše supruge koja dane provodi sa Žoakimom Valenteom, koji joj je blizak prijatelj. Oni su i uslikani tokom provoda sa decom, a manekenka nije skidala osmeh sa lica.

Uprkos tvrdnjama da su samo prijatelji, javnost odbija da u to poveruje, a čini se da je među njima i njen bivši suprug koji je rešio da "vida rane" sa novom, daleko mlađom devojkom. Naime, američki mediji pišu kako je u vezi s Veronikom Rajek (26), koja je bila Mis Slovačke 2016. godine.

Tom Brejdi ima novu devojku.
Shutterstock 

- Rajek je izuzetno velika podrška Brejdiju i želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Brejdiju želi da osvoji osmu titulu - rekao je Veronikin predstavnik za medije.

Manekenka i influenserka često se pojavljuje u njegovom dresu na utakmicama. Početkom ovog meseca objavila je niz fotografija sa stadiona, u crvenom dresu s brojem 12 i prezimenom Brejdi.

Bivša Mis Slovačke izjavila je pre nekoliko meseci da je savršena žena.

- Mislim da ljudi žele nekako da mi se osvete zbog uspeha, zato me vređaju, ali ne vredi, sve na meni je potpuno prirodno - ispričala je Veronika uz objašnjenje da sebe smatra "ženom idealne figure".

Podsetimo, Tom se krajem oktobra razveo od manekenke Žizel Bundšen (42) nakon 13 godina braka. Ljubav je pukla nakon "epskih svađa". Manekenka je navodno htela da se njen suprug povuče iz sveta profesionalnog američkog fudbala, ali on je to odbio, zbog čega je odlučila da ga napusti.

Žizel se razvela od Toma brejdija nakon 13 godina braka.
Instagram 

Međutim, daleko od toga da je ovo bio jedini skandal koji je pratio njihovu vezu. Osim što su optuženi da su prisvojili ogroman novac iz humanitarne organizacije, i njihov početak ljubavi nije bio tako sjajan.

Naime, Brejdi je pre Žizel bio u vezi sa lepom glumicom Bridžet Mojnahan, sa kojom je nastavio da se viđa i nakon što je uplovio u odnos sa manekenkom.

Tom Brejdi ranije je bio u vezi sa Bridžet Mojnahan.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Glumica je zatrudnela, ali je Brejdi odlučio da ostane kraj Bundšen. Svet ih je tada jezivo osudio i optuživao da su bezosećajni, međutim, stvari su vremenom postale bolje kada su i Žizel i Tom istu pažnju poklanjali njegovom sinu Džonu Edvardu Mojnahanu kao sinu i ćerki koje su njih dvoje dobili u braku.

Manekenka je kasnije, u memoarima "Lekcije: Moj put do smislenog života" opisala početak veze sa Brejdijem.

Žizel je tvrdila da nije kriva za to što brejdi nije želeo da ostane uz majku svog prvog deteta.
Shutterstock 

"Dva meseca naše veze, Tom mi je rekao da je njegova bivša devojka trudna. Već sledećeg dana vesti su bile svuda i osetila sam da se moj svet okrenuo naglavačke", apisala je Žizel pokušavši da se odbrani od navoda da je ona bila "kamen razdora" u vezi Toma i njegove bivše.

Inače, Bridžet se nedavno oglasila i prema mišljenju nekih, potkačila bivšeg partnera izjavivši da: "Nije sve predviđeno da se popravi. Nisu sve veze zamišljene da traju ceo život", čime je, kako se smatra konačno dočekala svojih "5 minuta", te pokazala da se na temeljima tuđe nesreće ne gradi sreća, kao i da takvi odnosi, retko kad imaju "happy end".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!