Iako su se mnogi nadali da će najlepši par sveta uspeti da reši nesuglasice, Žizel Bundšen i Tom Brejdi ipak su predali papire za razvod nakon 13 godina braka. Slavna manekenka se nakon toga oglasila na Instagramu i napisala da su ona i Brejdi doneli "bolnu i tešku odluku nakon mnogo razmatranja". 

"Moj prioritet su uvek bila i uvek će biti naša deca koju volim svim srcem", započela je Žizel. 

"Razdvojili smo se na ovom putu i iako je, naravno, teško proći kroz ovako nešto, osećam se blagoslovenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i zauvek ću želeti samo najbolje Tomu", dodala je ona.

Žizel bundšen oglasila se na Instagramu povodom razvoda.
Instagram 

"Želimo samo najbolje jedno drugome dok nastavljamo nova poglavlja u našim životima koja tek treba da budu napisana“, zaključila je na kraju, čime je samo potvrdila ono o čemu se šuška neko vreme vezano za njihov odnos.

Naime, glavni "kamen spoticanja" bilo je to što je Brejdi bio suviše fokusiran na karijeru, dok je ona žrtvovala sopstvenu da bi podizala decu i pratila supruga tokom različitih transfera. Kada su doneli odluku da se Brejdi penzioniše i pomogne joj sa decom i zapravo bude deo porodice onako kako bi trebalo, fudbaler joj je slomio srce kada se malo nakon toga vratio američkom fudbalu.

Tom Brejdi je odlučio da se vrati američkom fudbalu.
Shutterstock 

Iako su nakon svega potražili pomoć bračnog terapeuta, a Žizel je koristila i alternativne metode kod ljudi koji spiritualno "zaceljuju rane", njihovom odnosu nije bilo pomoći. 

Sada, kako stvari stoje, Žizel ostaje i vila od 17 miliona dolara koju su zajedno kupili, a koja joj je pripala nakon razvoda, a sasvim je izvesno i da će joj pripasti još novca.

Žizel Bundšen ostaje sa decom u vili koju su kupili u Majamiju.
Instagram 

Inače, priče oko razvoda ponovo su vratile u centar pozornosti situaciju sa početka veze Bundšenove i Brejdija, s obzirom da je zbog lepe manekenke ostavio Bridžet Mojnahan, bivšu devojku, iako je bila trudna.

Bridžet, koja je inače starija od Brejdija 6 godina, bila je prva devojka koju je predstavio javnosti. Raskinuli su u decembru 2006. nakon tri godine veze, a potom uplovio u romansu sa Žizel.

Tom Brejdi je ostavio bivšu devojku zbog Žizel.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Svet ih je tada jezivo osudio i optuživao da su bezosećajni, međutim, stvari su vremenom postale bolje kada su i Žizel i Tom istu pažnju poklanjali njegovom sinu Džonu Edvardu Mojnahanu kao sinu i ćerki koje su njih dvoje dobili u braku. Manekenka je kasnije, u memoarima "Lekcije: Moj put do smislenog života" opisala početak veze sa Brejdijem.

"Dva meseca naše veze, Tom mi je rekao da je njegova bivša devojka trudna. Već sledećeg dana vesti su bile svuda i osetila sam da se moj svet okrenuo naglavačke", apisala je Žizel pokušavši da se odbrani od navoda da je ona bila "kamen razdora" u vezi Toma i njegove bivše.

Bridžet se nedavno oglasilai po mišljenju nekih, potkačila bivšeg partnera izjavivši da: "Nije sve predviđeno da se popravi. Nisu sve veze zamišljene da traju ceo život", čime je, kako se smatra konačno dočekala svojih "5 minuta", te pokazala da se na temeljima tuđe nesreće ne gradi sreća, kao i da takvi odnosi, retko kad imaju "happy end", a kako su Žizel i Tom izgledali u doba najveće sreće, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!