Kako stvari stoje, defintivno je došlo do kraja 12-godišnjeg braka Žizel Bundšen i Toma Brejdija. Iako je bilo naznaka da bi par mogao da izgladi odnose, da stvari nisu idealne pokazalo se nedavno kada su izvori bliski Brejdiju prokomentarisali njihov odnos i direktno okrivili manekenku za "seksističke stavove", iako nisu želeli da preciziraju o čemu je tačno reč.

Sada se saznalo da su obe strane unajmile advokate za razvod, te da će doneti odluku koja će pre svega biti najbolja za njihovu decu.

"Nikada zapravo nisam verovao da će ova svađa za njih biti kraj, ali izgleda da jeste... Mislim da više nema povratka nazad. Oboje su angažovali advokate i razmatraju šta razvod podrazumeva, ko bi šta mogao da dobije i kakve će im biti finansije", otkrio je nedavno izvor blizak paru za "NY Post".

Žizel Bundšen i Tom Brejdi se razvode.
Shutterstock 

Podsetimo, lepa brazilska manekenka napustila je porodični dom nakon žestoke svađe sa suprugom, inače slavnim sportistom, koji je odlučio da se vrati iz penzije i nastavi da igra fudbal.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen nisu mogli da nađu zajednički jezik.
Instagram 

Time je prekršio dogovor o tome da će sada zajedno podizati i vaspitavati decu, jer je do sada to radila Žizel, koja je zbog svega i karijeru stavila na pauzu. 

Žizel Bundšen i Tom Brejdi žele da sve bude potaman njihovoj deci.
Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Manekenki je strašno smetalo što Brejdiju porodica nije prioritet, te se nije pojavila ni na njegovim utakmicama iako je on istakao da bi to voleo. Time je, po mišljenju mnogih, Žizel ponizila Brejdija pred milionima, a malo nakon toga, uslikana je bez burme.

Inače, manekenka je nedavno za magazin "Elle" progovorila o bračnim problemima, a iako je to uradila diskretno, očita je njena ogorčenost zbog Tomove odluke.

"Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržava njih i njihove snove", izjavila je u intervjuu.

Žizel Bundšen otkrila je da se zbog dece preselila u Boston.
Instagram 

Slavni par u braku je od 2009. godine, i dobili su dvoje dece - sina Bendžamina (9) i ćerkicu Vivijan (9). Takođe, veoma je zanimljivo i to da su se upoznali na sastanku na slepo, a jedna od najlepših žena sveta zatrudnela je samo dva meseca nakon početka romanse.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!