Brazilska manekenka Žizel Bundšen i američki sportista Tom Brejdi trenutno su u svađi, tvrdi više izvora za Page Six. Manekenka je navodno napustila njihovo porodično imanje na Floridi i otišla na Kostariku nakon niza žestokih rasprava oko Brejdijeve odluke da nastavi da igra za Nacionalnu ligu američkog fudbala iako je prethodno odlučio da se penziniše.

- Tom i Žizel su trenutno u svađi, rekao je izvor za Page Six, dodajući da se to paru već događalo, ali da bi se u prošlosti uvek pomirili.

Vest dolazi nakon što je zvezda američkoga fudbala propustila 11 dana treninga u avgustu. Na pitanje o njegovu nestanku, Brejdi je rekao kako se radi o ličnim stvarima.

- Svako ima različite situacije s kojima se nosi. Svi imamo zaista jedinstvene izazove u životu. Imam 45 godina, čoveče. Puno se toga događa, objasnio je. Bračni par koji se venčao 2009. ima dvoje dece, 14-godišnjega Bendžemina i 9-godišnju Vivijan.

tom brejdi i žizel bundšen su trenutno u svađi
Instagram 

- Imali su problema u svom braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila ta koja bi bila s decom, rekao je jedan izvor.

- Dogovorili su se da će se povući kako bi se posvetio porodici, a onda se predomislio, dodao je.

U maju, 42-godišnja manekenka izjavila za britanski Vogue kako smatra da odnosi nisu jednostavni iako mnogi tako misle.

- Potreban je rad da biste bili stvarno usklađeni s nekim, pogotovo nakon što imate decu, rekla je i dodala da je njegov fokus na karijeri, a njen na djeci. Kao što se Brejdi predomislio u vezi svoga odlaska u penziju, tako je i Žizel ponovo počela da radi, pa tako trenutno snima novu kampanju za Burberry.

- Kao da je Žizel rekla ‘Pa, ako ćeš ti nastaviti svoju karijeru, i ja ću‘, rekao je drugi izvor i otkrio da je trenutno izrazito ogorčena.

Brejdi je 2020. priznao u razgovoru s voditeljem Havardom Sternom kako se njegova supruga oseća da ne radi dovoljno za svoju porodicu.

žizel smeta što je brejdi rešio da i dalje bude posvećen sportu
MiamiPIXX/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Nije bila zadovoljna našim brakom. Stoga sam morao nešto da promenim. Ona je htela da kaže: ‘Pa, da, naravno da ti ovo odgovara, ali meni ne odgovara‘, objasnio je misleći na to što se najviše fokusirao na svoju karijeru. Nedavno je Brejdi priznao da mora biti ‘bolji‘ u balansiranju svoje karijere i provođenja vremena sa svojom porodicom.

- Kada ne radim, imam puno vremena za svoju porodicu i uživam u tome, rekao je.

- Ipak, mogu biti bolji u tome tako da neprestano pokušavam biti bolji svaki dan, zaključio je.

Podsetimo, 2006. godine manekenka je upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija. Venčali su se 26. februara 2009. godine na skromnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u aprilu iste godine priredili su još jednu ceremoniju na Kostariki. 

brejdi je žizel upoznao naslepo, a pre nje bio je sa glumicom bridžet mojnhan sa kojom ima sina
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Pred Žizel,Brejdi je bio sa američkom glumicom i modelom Bridžet Mojnahan koja je bila 6 godina starija od njega. Raskinuli su u decembru 2006. nakon tri godine veze, a da su se prijateljski rastali svedoči i rođenje njihovog sina Džona Edvarda Mojnahana 22. avgusta 2007. kojeg su zajednički odgajali.

Iste godine, Tom Brejdi je u decembru započeo svoju vezu sa Žizel Bundšen koju je upoznao na sastanku na slepo, a spojio ih je zajednički prijatelj. Danas važe za jedan od najlepših parova na sceni, a da li će ova svađa romeiti nešto, ostaje da vidimo.

Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Slavni sportista u 5. deceniji izgleda bar 10 godina mlađe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!