Već duže vreme brak Žizel Bundšen i Toma Brejdija na staklenim je nogama. Razlog je to što je slavni sportista odlučio da se vrati na teren nakon penzionisanja. Zbog svega su priče o razvodu sve glasnije, pogotovo kada se saznalo da ga neće pratiti sa tribina na njegovoj prvoj utakmici. 

Sada su se nagađanja pokazala kao istinita, a Brejdija su podržala samo deca koja koju je dobio sa manekenkom. Nakon poraza, Vivijen i Bendžamin su mu prišli i zagrlili ga, a emotivni momenat nije promakao fotografima.

Ipak, od Žizel nije bilo ni traga ni glasa, iako su u prošlosti uvek delili ovakve momente. Kako je rekao izvor za "People", Žizel je posvećena deci i ličnim projektima, a Brejdi je uoči utakmice rekao da se nada da će njegova supruga ipak doći na stadion. Zato je logično što je njen izostanak samo podgrejao sumnje da im se "smeši" razvod.

Toma Brejdija Žizel nije pratila sa tribina.
Shutterstock 

Podsetimo, Žizel je napustila njihovu porodičnu kuću u Tampi i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa. Kada se vratila, nije viđena da se vraća u porodičnu vilu. Čini se da je razlog Brejdijeva odluka da nastavi da igra za Nacionalnu fudbalsku ligu.

"Tom se i dalje nada da mogu da se pomire. Žizel mu je već govorila da ga napušta i uvek bi se pomirili kada bi se ona ohladila." 

Žizel Bundšen ipak nije podržala supruga na povratničkoj utakmici, iako se on nadao da će se ona pojaviti.
Shutterstock 

"Dogovorili su se da će se povući da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio", rekao je izvor. "Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila ta koja je sa decom", dodao je drugi izvor.

No, pojedinci su istakli da možda i nije sve onako kako se čini s obzirom da je Žizel retko pratila utakmice koje nisu na domaćem terenu, te se očekuje njen dolazak u porodičnu ložu tokom ove nedelje, a da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

Do tada pogledajte još neke njihove zajedničke fotografije iz vremena kada se smatralo da je njihov brak jedan od savršenih na javnoj sceni.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!