Iako su se mnogi nadali da će Tom Brejdi i Žizel Bundšen ipak uspeti da nađu zajednički jezik, kako stvari stoje, razvod je neminovniji više nego ikada do sada.

Podsetimo, do nemira u njihovoj porodici došlo je nakon što je Brejdi odlučio da prekine "penziju" i vrati se aktivnom igranju američkog fudbala, iako je sa suprugom imao dogovor da se sada posveti porodici, što je do sada bila isključivo njena briga. Žizel je zbog Brejdija gotovo žrtvovala manekensku karijeru i život stavila na "hold", što joj, kako je ranije govorila, nije teško palo, sve dok njen suprug ponovo nije sebično svoje potrebe ispred i supruge, i dece.

Žizel bundšen se razvodi jer se Brejdi vratio fudbalu.
Instagram 

Par je već angažovao advokate za razvod braka, a kako pišu strani mediji, najveći problem će sada biti podela imovine koju su stekli u braku. Javnost nedeljama polemiše oko toga šta je tačno bila "kap koja je prelila čašu", međutim, sada je ulje na vatru dodala i bivša Brejdijeva devojka Bridžet Mojnahan koju je svojevremeno ostavio zbog manekenke, iako je bila u drugom stanju.

Tom Brejdi stavio je Bridžet iako je nosila njegovo dete.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Bridžet, koja je inače starija od Brejdija 6 godina, bila je prva devojka koju je predstavio javnosti. Raskinuli su u decembru 2006. nakon tri godine veze, a potom uplovio u romansu sa Žizel. Svet ih je tada jezivo osudio i optuživao da su bezosećajni, međutim, stvari su vremenom postale bolje kada su i Žizel i Tom istu pažnju poklanjali njegovom sinu Džonu Edvardu Mojnahanu kao sinu i ćerki koje su njih dvoje dobili u braku. Manekenka je kasnije, u memoarima "Lekcije: Moj put do smislenog života" opisala početak veze sa Brejdijem. 

"Dva meseca naše veze, Tom mi je rekao da je njegova bivša devojka trudna. Već sledećeg dana vesti su bile svuda i osetila sam da se moj svet okrenuo naglavačke", apisala je Žizel pokušavši da se odbrani od navoda da je ona bila "kamen razdora" u vezi Toma i njegove bivše.

Žizel je u svojim memoarima opisala početak veze sa Tomom Brejdijem.
Shutterstock 

Međutim, sada je Bridžet jednom objavom uspela da probudi "stare duhove", a njene reči zamislile su mnoge i zapitale kome su tačno posvećene. 

Ona je na Instagramu podelila citat o prekidu veza bračne terapeutkinje Viene Faraon: "Nije sve predviđeno da se popravi. Nisu sve veze zamišljene da traju ceo život". 

"Ponekad moramo da naučimo da se osećamo prijatno sa "darovima" koji se nude kroz raskide i završetke umesto da pričamo o popravci i pomirenju", stoji u objavi. 

Glumica koja je najpoznatija po ulozi Zverkine bivše iz kultne serije "Seks i grad", nakon toga je podelila još jedan citat.  

"Mnogo je teže biti licem u lice sa raskidom. Naša tolerancija za to je niska. Pa ipak, neki od naših najvećih poklona, ponuda i lekcija dolaze iz ovoga".

"Odnos možda ne funkcioniše, ali vas uči nečemu važnom o vama samima. Raskid koji se ne popravlja, ali vam pokazuje nešto novo o uzroku svega", dodala je, a mnogi su ovu kriptičnu objavu shvatili kao direktnu prozivku igraču NFL-a. 

Mnogi su mišljenja i da je Bridžit sada konačno dočekala svojih "5 minuta", te da je samo pokazala da se na temeljima tuđe nesreće ne gradi sreća, kao i da takvi odnosi, retko kad imaju "happy end", a da li će Tom i Žizel ipak uspeti da nađu zajednički jezik i prevaziđu probleme, ili je njegova bivša ipak u pravu, ostaje da vidimo.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!