Stvari postaju "gadne" između Toma Brejdija i Žizel Bundšen usred njihovog raspada braka, kažu izvori.

Page Six je ekskluzivno otkrio da je Bundšen angažovala najboljeg advokata za razvode na Floridi kako bi okončala svoj brak sa Brejdijem. Upućeni kažu da je Žizel angažovala Toma Sasera, izvršnog partnera advokatske firme Sasser, Cestero & Roy.

Tom i Žizel su bili 13 godina u braku.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Advokat za razvode iz Vest Palm Biča zastupao je brojne poznate ličnosti, uključujući Tajgera Vudsa u njegovom razvodu od Elin Nordegren.

Saser je takođe zastupao Džefa Gordona u njegovom razvodu od supruge Bruk 2003, koji se pretvorio u bitku oko neto vrednosti vozača NASCAR-a, ali su se na kraju nagodili.

Tom i Žizel se razvode.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Izvor je rekao: „Stvari su veoma gadne između Toma i Žizel zbog advokata. Spremni su za žestoku borbu.'

„Tom i Žizel se ne svađaju oko dece, oboje žele zajedničko starateljstvo. Ali biće potrebno neko vreme da se njihovo ogromno bogatstvo i imovina širom sveta rasporede“, dodao je izvor.

Bundšen i Brejdi imaju dvoje dece zajedno - sina Benjamina (12) i devetogodišnju ćerku Vivijan, zajedno sa Brejdijevim sinom Džekom (15) kog je dobio sa Bridžit Mojnahan.

Kao što smo već pisali, Brejdi i Bundšen su poslednjih nekoliko meseci živeli odvojeno nakon njihove epske svađe i sada razmišljaju da podele svoje višemilionsko carstvo. Pored toga, svi su zabrinuti za Brejdijevo psihičko stanje i sve agresivnije ponašanje.

„Mislim da sada nema povratka. Oboje imaju advokate i razmišljaju šta će značiti razvod, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije', rekao je izvor.

Njihov 13-godišnji brak se raspao nakon 'sebičnosti' zvezde NFL-a kada se predomislio da napusti sportsku karijeru.

Tom Brejdi odlučio da se ipak ne penzioniše.
Shutterstock 

U septembru, vest o svađi jednog od najstabilnijih holivudskih parova zbog njegovog odbijanja da se povuče – uprkos tome što je u februaru objavio da se penzioniše – šokirala je javnost.

„Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je oduvek bila ta koja je ceo svoj život podredila svojoj deci", rekao je tada izvor.

„Dogovorili su se da će se povući da bi se fokusirao na porodicu, a onda se on predomislio.“

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!