U poslednje vreme sve je više onih koji se ozbiljno brinu za psihičko zdravlje Toma Brejdija. Čini se da slavni sportista ne podnosi najbolje situaciju sa i dalje zakonitom suprugom Žizel, koja je, kako se nedavno pisalo, već unajmila advokate za razvod. 

Uprkos njegovim željama, manekenka se nije pojavila ni na jednoj njegovoj utakmici, već je samo poslala decu, iako je bilo apsordno to što zvezda američkog fudbala uopšte i potencira njen dolazak s obzirom da je upravo njegov prekid "penzije" bila jabuka razdora.

Žizel bundšen razvod ise od Toma Brejdija.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Tom Brejdi se vratio fudbalu iako je bio dogovor da će se sad posvetiti porodici, kako bi olakšao Žizel koja je svih ovih godina zbog njega karijeru držala na hold-u, te retko učetstvovala u snimanjima i kampanjama. 

Kako je sve jasnije da nije spremna da mu oprosti za izdaju, čini se da Brejdi polako ali sigurno shvata da gubi ženu, te se to odrazilo i na njegovu igru, ali i strpljenje.

Naime, na poslednjoj utakmici Tom je toliko urlao na svoje saigrače da je ostavio sve u šoku, a publika je samo čekala kada će da skoči i da se potuče. 

Njihov klub izgubio je utakmicu sa "Pittsburgh Steelersi-ma", a Brejdi je to toliko jako primio srcu, da je vikao iz petnih žila i "častio" kolege uvredama i psovkama. 

Njegov ispad je inače više nego atipičan za njega, jer Brejdi nikada nije imao epitet agresivnog, niti je bio sklon konfliktima, te su mnogi ubeđeni da je ovosve danak koji plaća zbog stresa. 

Fanovi su ubeđeni da frustracije zbog razvoda sada iskaljuje na drugima, iako bi, kako glase neki komentari "trebalo da krivi samo sebe jer je sebičan i bitna mu je samo njegova sreća". 

Inače, fubaler se kasnije izvinio medijima zbog svog ponašanja, ali to nije moglo da spreči sve glasnija govorkanja da ima psihičke probleme zbog kojih se ovako ponaša.

Bilo kako bilo, mnogi se i dalje nadaju da će slavni par ipak uspeti da izgladi svoje odnose, te da nikada više nećemo videti ni Brejdija ni Bundšen ovako nesrećne, a kako su izgledali u vreme kada su im u odnosu "cvetale ruže", ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Manekenka je do skoro uživala u braku s penzionisanim sportistom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!