Manekenka Žizel Bundšen (42) i igrač američkog fudbala Tom Brejdi (45) angažovali su vrhunske advokate za razvode, ali krah njihovog braka nije ono što oboje žele. 

Kako navodi People, Tom je veoma povređen Žizelinim ponašanjem i očigledno je da celu situaciju teško podnosi. "Mnogo ga je povredila“, rekao je izvor blizak sportisti.

Žizel traži razvod od Brejdija.
Instagram 

Uprkos tome, Brejdi se nada da će se pomiriti sa svojom ženom dok ona želi razvod i novi početak. "Komplikovano je“,rekao je izvor i istakao da njihov brak nije presudio samo Tomov povratak američkom fudbalu, već se dogodilo nekoliko stvari.

„Ona je ta koja upravlja procesom razvoda. Ona igra ulogu napadača, a on odbranu. Želi da zaštiti sebe, da zaštiti svoje interese, ali tek počinje da preduzima pravne radnje da se odbrani od nje. Ne želi da ovo bude ružno, ne želi da se svađa. Ako se razvod dešava, a izgleda da se zaista dešava, on želi da prođe što je moguće lakše", objasnio je izvor blizak sportisti.

Dodao je da je Brejdiju uvek sve išlo lako u životu i da je vredno radio, a da ga je ovo "izbacilo iz šina". "Ovo je veoma užasno za njega. Veoma ga je povredilo ono što je Žizel uradila",istakao je izvor.

Inače, manekenka je za sve potražila pomoć duhovne isceliteljke, sa kojim je uslikana prošle nedelje u Majamiju pre nego što se saznalo da su ona i Brejdi angažovali advokate. Žizel je sedela u automobilu dok je dr Eva, koja ima 35 godina iskustva u tradicionalnoj, indijskoj medicini, zapalila mirisni štapić i oterala negativnu energiju oko nje.

Najlepša žena sveta povredila muža pokretanjem razvoda
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Odavno je poznato da Bundšen radi holističku medicinu radi svog zdravlja, a očigledno joj je zbog razvoda bila potrebna intervencija duhovnog iscelitelja sa kojim je provela tri sata na seansi.

Ranije je i zanosna Brazilka snimljena kako odlazi u teretanu bez burme, što je bila još jedna potvrda da je njihovom braku kraj. Zanimljivo je da je nakon potvrde razvoda Bundšen i Brejdija javnost na Tviteru pokrenula raspravu u kojoj ističu da bi ona trebalo da bude sa Pitom Dejvidsonom, koji je nedavno raskinuo sa Kim Kardašijan.

"Ne sumnjam da će Pit sada završiti sa Žizel", jedna je od objava.

Osim toga, pojavila se cela lista muškaraca sa kojima bi mogla da završi. Posle Dejvidsona, na njemu se nalaze i Džejson Momoa, Leonardo Dikaprio, Nejmar i Bredli Kuper.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!