Jedna od najlepših žena sveta, manekenka Žizel Bundšen možda se tek razvela, ali kako stvari stoje, čini se da je već nastavila dalje i našla novu ljubav. Naime, lepa manekenka je malo nakon okončanja razvoda i medijske halabuke sa decom otputovala u Kostariku, a iako je mislila da je uspela da pobegne paparacima, fotografi su ipak uspeli da uslikaju trenutak u kojem je bliska sa nepoznatim muškarcem.

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, svi su ubeđeni da je u pitanju njen novi izabranik, a iako se isprva nije znalo o kome je reč, sada je konačno otkriven i njegov identitet.

U pitanju je Žoakim Valente koji je inače majstor borilačke veštine džiju-džicu. Zgodni sportista se sve vreme zabavljao sa decom manekenke i činilo se da se dobro provode, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Inače, Žoakim je zajedno sa braćom Pedrom i Guijem trenirao borilačke veštine, da bi to usavršili na akademiji "Gracie" u Rio Deženeiru.

Pedro je 1995. otišao u Majamiji i osnovao svoju školu. Žoakim mu se pridružio 2007. pa je u Americi diplomirao na Univerzitetu Bari, a potom i završio studije kriminologije. Danas predaje u "Valente Brothers" na Floridi. 

Ipak, prijatelj Bunšenove je demnatovao da manekenku i sportistu veže išta više od prijateljstva, te da se poznaju godinama, a da li je zaista tako, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!