Razvod nekada jednog od najlepših parova sveta - Žizel Budšen i Toma Brejdija i dalje je glavna tema medija, pogotovo od kako se saznalo i koliko je ko novca dobio nakon razvoda. U ovom slučaju, manekenka je ta koja je odigrala prave poteze i, kako mnogi smatraju, lepo naplatila sebičnost i izdaju sada već bivšeg muža.

Naime, njihovo ukupno bogatstvo procenjivalo se na oko 733 milona dolara. Međutim, iako se smatralo da je Brejdi taj koji je doneo najveći novac u njihov brak, istina je da njegov udeo nešto manje od 250 milona dolara, od čega je 30 NFL zarada.

Tom Brejdi i Žizel rastali su se nakon 13 godina braka.
Instagram 

Međutim, bankovni račun Bundšenove premašio je 400 miliona ove godine, a njena zarada raste i nakon razvoda, jer su mnogi stali na njenu stranu. Međutim, ono što je zanimljivo je to da je manekenka svoju zaradu osigurala "čeličnim" predbračnim ugovorom, dok Brejdi nije, tako da Žizel ima pravo i na njegov novac, a dele i zajedničku imovinu u kojoj i leži najveći deo Brejdijevog novca.

Žizel je svoju imovinu zaštitila predbračnim ugovorom.
Shutterstock 

Tako se zna da joj je već pripala vila od 17 miliona dolara koju su nedavno kupili i u kojoj živi sa decom, a šuška se i da bi joj mogle pripasti druge nekretnine, što znači da bi nakon finaliziranja razvoda "koštala" bivšeg više od polovine njegovog bogatstva, pišu strani mediji. 

Šuška se da je to način da mu pokaže "ko je glavni", s obzirom da je sve ove godine, dok je on igrao za NFL i živeo, kako tvrde izvori "kao bubreg u loju", ona bila ta koja brine o kući, deci, ali i svom biznisu, s obzirom da se povukla iz manekenkskih voda.

Žizel zarađuje daleko više od Brejdija.
Shutterstock 

Međutim, kada je Brejdi trebalo da joj pomogne, i penzioniše se, on je ipak odlučio da ne želi da prestane da igra američki fudbal, prekinuo "penziju", ostavivši na cedilu lepu manekenku koja mu je i u prošlosti mnogo toga praštala.

Setimo se samo da se na početku njihove veze saznalo da Brejdijeva bivša, inače glumica Bridžet Mojnahan u drugom stanju, što je bilo rezultat njegovog kratkog neverstva kada su fudbaler i manekenka optočeli vezu. Ipak, Tom je odlučio da ostane uz Žizel, a svet ih je jezivo osuđivao zbog te odluke. 

Tom Brejdi napravi oje dete bivšoj devojci dok je bio u vezi sa Žizel.
RICH SCHMITT / AFP / Profimedia 

Međutim, stvari su vremenom postale bolje kada su i Žizel i Tom istu pažnju poklanjali njegovom sinu Džonu Edvardu Mojnahanu kao sinu i ćerki koje su njih dvoje dobili u braku. Manekenka je kasnije, u memoarima "Lekcije: Moj put do smislenog života" opisala početak veze sa Brejdijem.

Tom i Žizel imaju sjajan odnos i sa njegovim sinom kojeg je dobio sa drugom.
Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Dva meseca naše veze, Tom mi je rekao da je njegova bivša devojka trudna. Već sledećeg dana vesti su bile svuda i osetila sam da se moj svet okrenuo naglavačke", napisala je Žizel pokušavši da se odbrani od navoda da je ona bila "kamen razdora" u vezi Toma i njegove bivše.

Bridžet se nedavno oglasila i po mišljenju nekih, potkačila bivšeg partnera izjavivši da: "Nije sve predviđeno da se popravi. Nisu sve veze zamišljene da traju ceo život", čime je, kako se smatra konačno dočekala svojih "5 minuta", te pokazala da se na temeljima tuđe nesreće ne gradi sreća, kao i da takvi odnosi, retko kad imaju "happy end", a kako su Žizel i Tom izgledali u doba najveće sreće, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Žizel Bundšen je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga Toma Brejdija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!