Razvod jedne od najlepših žena sveta, manekenke Žizel Bundšen poslednjih mesec dana bila je tema svetskih medija. Kao bomba odjeknula je vest da je čuvena Brazilka stavila tačku na ljubav s američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, a parnica je završena za kratko vreme zahvaljujući predbračnom ugovoru.

Naime, nakon što je i zvanično okončala svoj brak dug 13 godina Žizel je sa decom sinom Bendžaminom (12) i ćerkom Vivijen (9) otišla u Majami gde su zajedno uživali u jednom akvaparku.

Nije mogla da promakne budom oku paparaca, a njene najnovije fotografije u kupaćem kostimu izgledaju kao da je upravo sišla sa modne piste.

žizel bundšen nakon razvoda nizgleda nikad bolje
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako se pre nekoliko godina oprostila od manekenstva i posvetila porodici, Žizel ipak s vremena na vreme učestvuje u nekim modnim kampanjama. Njena linija i dalje je kao sa početka karijere, te je još jednom opradvala titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu.

Samo nekoliko dana nakon što su je paparaci snimili na plaži, Žizel se pojavila na jednom događaju u rodnom Brazilu gde je sve oduševila svojim izgledom. Lepa manekenka blistala je u zlatnoj dugačkoj haljini, a svi su komentarisali da nikada bolje nije izgledala.

žizel bundšen u brazilu na jednom događaju
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, do razvoda braka, prema pisanju stranih medija, kumovala je Tomova sebičnost. Sportista nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri.

žizel i tom brejdi razveli su se nedavno
Shutterstock 

Međutim, zbog Tomove odluke Žizel je pokupila stvari iz doma, uzela njihovo dvoje dece i napustila ga. Reklo bi se kako i pored razvoda i svega Žizel blista i izgleda nikad bolje.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!