Žizel Bundšen se ne zaustavlja od kako se razvela. Snima kolekciju za kolekcijom, vredno radi i pokušava da nadomesti sve one godine kada je bila "domaćica", a deca njen glavni "posao". Nedavno je snimala fotografije za liniju kupaćih kostima, a iako te fotografije nisu isprva oduševile internet, te su mnogi komentarisali i da nije trebalo da se vrati manekenkstvu, nove fotke demantovale su sve.

Naime, jedna od najlepših manekenki svih vremena fotografisala se u toplesu, a preko je imala samo providnu haljinu koja nije mnogo toga ostavila mašti. U prvom planu bilo je njeno neverovatno telo, izvajan struk i gole grudi, koje manekenka uopšte nije pokušavala da sakrije. 

Žizel Bundšen pozirala je u toplesu.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo je reći da su fotografije izazvale oduševljenje na mrežama, a Žizel je, prema mišljenju brojnih obožavatelja izgledala baš kao u doba najveće slave. Međutim, kada je reč o njenom bivšem, javnost nije bila toliko blagonaklona.

Naime, već neko vreme kruže priče da slavni fudbaler "propada", a fotografije na kojima je drastično smršao mu svakako ne idu u prilog. Nedavno se fotografisao sa fanovima nakon utakmice, a komentari da izgleda gore nego ikada pre nizali su se jedan za drugim.

Čak i kada se pojavio na crvenom tepihu, prvom od razvoda, i to na premijeri sportske komedije "80 For Brady", izgledao je ispijeno, umorno, neprepoznatljivo u odnosu na samo par meseci ranije.

Tom Brejdi izgledao je loše na premijeri komedije.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da li ga je stigao stres nakon razvoda ili nešto drugo posredi, nije poznato, ali je njegov izgled i te kako zabrinuo njegove obožavatelje. Naravno, ima i onih koji smatraju da ga je konačno stigla karma zbog svega što je uradio Žizel.

Podsetimo, fudbaler i manekenka razveli su se nakon 12 godina braka jer je Brejdi odlučio da se ipak vrati američkom fudbalu iak ose pre toga penzionisao. Dogovor je bio da ode u penziju kako bi brinuo o deci, kako bi Žizel mogla da radi, nakon što je pre toga godine provela "u kući", seleći se iz mesta u mesto zbog njegovih angažmana zbog čega je bilo gotovo nemoguće da se bavi svojim rpimarnim poslom.

Žizel se razvela od Brejdija nakon 12 godina braka.
Instagram 

Shodno tome, Žizel je presekla i odlučila da se razvedu, a iako je Brejdi smatrao do poslednjeg trenutka da će se njegova, sada bivša supruga predomisliti i odustati od razvoda, to se nije desilo. 

Žizel se razvela jer se Brejdi vratio iz penzije.
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Žizel je inače ušla u brak kao imućnija od Brejdija, a zahvaljujući kompanijama koje su u njenom vlasništvu, do kraja života neće morati da podigne ništa teže od kašike, ali ipak, prevagnula je ljubav prema modelingu, te nema sumnje da ćemo i u narednom periodu viđati manekenku u brojnim kampanjama.

Žizel se ponovo vratila modelingu.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!