Lepa manekenka Žizel Bundšen nije dugo tugovala nakon razvoda od Toma Brejdija. Zapravo, može se reći da je nastavila dalje i da sada zaista živi punim plućima. Najveći deo vremena i dalje provodi kraj svoje dece sa kojom su je nedavno paparaci uslikali, a manekenka nije skidala osmeh sa lica dok se sa njima spuštala niz tobogan. 

U uskom jednodelnom kostimu, privlačila je pažnju na svakom koraku, i za nju definitivno važi ono - jednom model, uvek model, jer je neverovatno kako izgleda u petoj deceniji i nakon dvoje dece.

Žizel Bundšen uslikali su u provodu sa decom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, manekenka se nedavno pojavila i na proslavi godišnjice poznate juvelirske radnje u Brazilu i sve ostavila bez daha romantičnom, a opet seksepilnom zlatnom kreacijom koja je u prvi plan istakla njene raskošne obline.

Žizel Bundšen sijala je na proslavi godišnjice juvelirske radnje.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I tada je bila više nego dobro raspoložena, i mnogi nisu mogli da ne prokomentarišu da uopšte i ne izgleda kao neko ko je stavio tačku na brak dug 13 godina.

Podsetimo, Žizel i Tom Brejdi nedavno su se razveli, a odluka je usledila ekspresno nakon što je on prekinuo penziju i vratio se američkom fudbalu iako nije bio takav dogovor. 

Tom Brejdi se vratio američkom fudbalu iako je obećao da će ići u penziju.
Instagram 

Za sve ove godine, Žizel je bila ta koja je brinula o kući i deci, selila se i svoju manekenku karijeru staviča na hold. Istovremeno, razvijala je druge biznise, i bio je dogovor da joj, kada Brejdi ode u penziju, pomogne oko dece, kako bi ona mogla da vrati svojoj karijeri stari sjaj, ali se to nije dogovdilo.

Žizel je odlučila da se razvede zbog fudbalerove odluke.
Shutterstock 

Napustila je porodični dom, a iako su posećivali bračnog savetnika kratko vreme, dogovor nisu postigli. Brejdi je do samog kraja govorio da se "nada da će se njegova supruga pojaviti na tribinama", ali Žizel je ostala dosledna. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!