Tom Brejdije nakon razvoda od jedne od najlepših žena sveta zaradio nimalo laskave titule "sebičnjaka" i "narcisa", i to ne bez razloga. Javnost, kako stvari stoje, nimalo mu nije naklonjena, čemu je sam doprineo, kada je odlučio da zbog svojih želja "zgazi" porodicu i one koji su se svih tih godina žrtvovali da bi on radio ono što voli.

Podsetimo, Brejdi i Bundšen su se razišli nakon 13 godina braka, nakon što je on odlučio da prekine penziju i vrati se aktivnom igranju američkog fudbala. Ništa to ne bi bilo sporno da pre toga on i Žizel nisu imali dogovor da se fokusiraju na zajedničko odgajanje dece, kako bi i ona mogla da se posveti svom biznisu nakon godina i godina pauze i seljakanja zbog njegovih transfera u klubove.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen su se razveli nakon 13 godina braka.
Instagram 

Međutim, Brejdi očigledno nije želeo da bude porodični čovek, a tokom poslednja dva meseca u više navrata je pokušao da Žizel predstavi kao onu koja je "problematična", te da "ništa on jadan nije zgrešio", i eto, nada se da će se ona ipak pojaviti na tribinama tokom utakmica.

Toma Brejdija su na utakmicama podržala samo deca
Shutterstock 

Žizel je uredno poslala decu kako bi podržala oca, ali se ona nijednom nije pojavila, sve dok se nedavno nije saznalo da se par razveo. Manekenka i bivši Viktorijin anđeo je na Instagramu podelila da se oseća "slomljeno" zbog cele priče i zamolila za privatnost, a sada je Brejdi odlučio da iznese svoju stranu priče. Međutim, nakon svega, pratioci su mu poručili da "ćuti i ne zakopava samog sebe".

"Radim najbolje što znam, mislim na decu... Usredsređen sam na dve stvari, brigu o porodici i deci, i da pobeđujem u fudbalu", rekao je Brejdi i dodao kako smatra da ovakve situacije nisu retkost u životima profesionalnih sportista koji mnogo toga podređuju svom poslu.

Tom Brejdi je fokusiran na fudbal.
Shutterstock 

Tako je indirektno priznao da je on kriv za raspad ljubavi s lepoticom, a koja je godinama sve svoje želje i karijeru stavljala na pauzu samo kako bi on mogao da igra američki fudbal. Sada joj je čekanje na to da ima vremena za sebe dojadilo te je odlučila da krene dalje – bez Toma.

Žizel Bundšen je odlučila da krene dalje, bez Toma.
Shutterstock 

Brejdi je takođe objasnio da to što se njihov razvod "odigrao pred očima javnosti" predstavlja još jedan nivo poteškoća, dodajući: "Svi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi. Radimo najbolje što možemo."

On je dodao i da ima sjajne roditelje koji su mu velika podrška u ovim teškim trenucima i da se trenutno mnogo uzda u njihovu emotivnu pomoć. Rekao je i da i sam želi da bude dobar roditelj po njihovom primeru i da neće dozvoliti da mu razvod uništi odnos sa decom.

"Želite da se nosite sa izazovima na najbolji mogući način. Želim da uvek mogu da držim glavu visoko na terenu i van njega, i trudiću se da to radim sve dok sam ovde", zaključio je.

Podsetimo se da je Tom veoma povredio manekenku i na samom početku veze, jer se saznalo da je sa njom započeo vezu u trenutku kada je njegova bivša devojka ostala trudna. Tako je odmah na početku veze došlo do kratkog neverstva koje je rezultiralo rođenjem Tomovog sina Džeka, kojeg je Žizel kasnije takođe podigla kao pastorka i sa kojim je imala sjajan odnos.

Žizel je prihvatila i prvog sina Toma Brejdija kao svog.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!