Irina Šajk baš nema sreće u ljubavi. Jedna od najlepših žena svih vremena ponovo se našla u centru skandala jer se navodno nabacivala bivšem mužu koleginice, i skoro razvedenom sportisti Tomu Brejdiju.

Naime, iako se do nedavno šuškalo da se Irina pomirila sa ocem svog deteta Bredlijem Kuperom, čini se da par ipak nije zajedno. Njena izdanja sa crvenog tepiha mnogi su protumačili kao "osvetu", odnosno "da vidi šta je izgubio". 

Irina Šajk nema sreće u ljubavi.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

U isto vreme, ponovo se spominjao bizaran odnos Kupera sa majkom koja mu je i menadžer, a koja je navodno "krivac" što su je svaka veza pukla.

Glorija ne samo da bira uloge svom sinu, već i daje zeleno svetlo za njegove izabranice, a Bredli je toliko vezan za nju, pogotovo nakon smrti oca da čak i žive zajedno, i nosi i očevu burmu, a znao je i da se šali da je "majku oženio". 

Bredli Kuper vezan je za majku.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Glorija je i navodno ta koja je presudila njegovoj vezi sa Irinom. Manekenka ni drugog puta nije dobila prsten, te je, prema rečima izvora solo. 

Bredli Kuper ipak nije oženio Irinu.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Najpre je viđena sa Leonardom Dikapriom, ali se ispostavilo da su samo prijatelji. Međutim, sada je odjeknula vest da se Šajk agresivno nabacivala NFL igraču Tomu Brejdiju na jednoj zabavi. 

Naima, kako piše Page Six, Irina je proteklog vikenda bila gošća na venčanju trgovca umetninama Džozefa Namada i manekenke Medison Hidrik, a tokom dvodnevnog boravka na Sardiniji, gde su mladenci okupili zvanice, Ruskinja "bacila oko" na proslavljenog sportistu.

Sveže razvedeni NFL igrač i bivši muž njene koleginice Žizel Bundšen navodno je impresionirao Irinu Šajk, koja je davala sve od sebe da ga zavede, tvrde upućeni.

"Pratila ga je okolo ceo vikend", rekao je izvor. "Bukvalno se bacala na njega."

Tom Brejdi odbio je Irinu Šajk.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, dobro upućeni kažu da manekenka nije imala uspeha, kao i da je njena potera za Brejdijem bila jedna od glavnih tema na ovom luksuznom skupu.

Štaviše, sportista je navodno izričito rekao jednom prijatelju na venčanju da "nije zainteresovan" za Irinu, ali da su se sprijateljili.

Tom Brejdi se razveo od Žizel nakon 12 godina braka.
Instagram 

Podsetimo, Brejdi se nedavno razveo od Žizel Bundšen nakon 12 godina braka, i iako se bacio u potragu za novom devojkom, jer je otkriveno da je na popularnoj mreži poznatih za upoznavanje, čini se da ipak nije spreman za još jednu vezu sa manekenkom.

Bonus video:

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A SADA JE SVE ŠOKIRALA IZGLEDOM! Irinu Šajk do sad ovakvu nismo videli, stavila ČUDNU PERIKU! instagram/irinashayk