Ukoliko pitate dame ko je najbolji frajer u Holivudu, veliki broj njih će vam kao iz topa reći: Bredli Kuper. Slavni glumac koji se iznova i iznova nalazi na listama najseksepilnijih opravdava titulu najpoželjnijeg, ali mu dobar izgled, kako stvari stoje, nije doneo sreću i u ljubavi. 

Naime, od kako se Irina Šajk pojavila u Kanu sama, te potom prošetala u "osvetničkim" golim haljinama koje su malo toga ostavile mašti, mnogi se pitaju da li je došlo do kraha obnovljene ljubavi sa Bredlijem. 

Glavni krivac bila je osoba koja je u javnosti i prošli put okrivljena za njihov raskid - Kuperova mama Glorija. Ona je, po priznanju glumca, najbitnija žena u njegovom životu, te ne čudi što čak ni Irina koja mu je rodila ćerku, nije na kraju dobila prsten na ruci. Ali je prsten dobila Glorija, koju je, uslovno rečeno Bredli "zaprosio" i to očevom burmom.

Bredli Kuper nije oženio Irinu Šajk.
Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glorija Kampano, inače bivša novinarka, čak i živi sa njim, redovno izlaze u provod, i druži se sa svim njegovim prijateljima. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači.

Poznato je i da Kuper zove mamu nekoliko puta dnevno, kada nisu zajedno, a mnogima je čudno što i on nosi burmu svog oca, koji je preminuo 2011. godine. Zbog toga se često može pročitati da je "oženio" svoju mamu, te da je "klasičan primer edipovca".

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje. Svojevremeno su javnost nasmejale scene Bredlija sa majkom i Šejka na crvenim tepisima, gde je stajao između njih i držao ih obe za ruke.

Bredli Kuper držao se za ruke i sa Irinom i sa majkom.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Međutim, postoji razlog zbog čega je glumac toliko vezan za Gloriju. Naime, Bredlijev otac, Čarls Kuper, nekada je radio kao posrednik berze za Meril Linč, dok je Glorija bila voditeljka vesti za filijalu NBC Filadelfija. Bredli je i sam krenuo njenim stopama kao srednjoškolac, pa je ona zapravo bila prva osoba koja ga je uvela u medijsku industriju, pre nego što je postao jedno od najvećih glumačkih imena.

Uvek je bio u dobrim odnosima sa oba roditelja, a 2011. godine se vratio u njihovu kuću i odlučio da napravi pauzu od glume kako bi više vremena provodio sa ocem. Čarlsu je tada dijagnostikovan rak pluća i Bredli je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pokuša da spase očev život. Nažalost, Čarls je izgubio bitku sa rakom iste godine, samo pet meseci nakon što se Bredli preselio kod njih.

Glorija je bila shrvana gubitkom muža, pa ju je sin zamolio da se preseli u njegov dom u Los Anđelesu, gde je ostala do danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!